Джейсън Деруло направи един сервитьор в Небраска безкрайно щастлив с

...
Джейсън Деруло направи един сервитьор в Небраска безкрайно щастлив с
Коментари Харесай

Джейсън Деруло остави 5000 долара бакшиш на сервитьор

Джейсън Деруло направи един сервитьор в Небраска безпределно благополучен с непредвиден акт на благотворителност, написа Телеграф, базирайки се на „ Today “.

След като Джордан Шафър обслужил артиста и фамилията му в ресторант „ Чарлстън “ в Омаха, останал прелестно изненадан - Деруло му оставил доста великодушен бакшиш от 5000 $ при сметка от 759,99 $.

Сервитьорът споделил новината в профила си в TikTok на 7 март, като написал: „ Да прислугвам Джейсън Деруло и фамилията му е нещо, което в никакъв случай няма да не помни, нямам думи по какъв начин да ви благодаря “. Видеото демонстрира по какъв начин Шафър споделя на артиста по време на вечеря:

„ Уау, сърцето ми ще се пръсне “, на което Деруло дава отговор: „ Вие сте в действителност страховит човек “.

След това сервитьорът изпратил благодарствено писмо до артиста, в което пишело, че ще употребява парите, с цел да си заплати семестъра в колежа. Покорно благодаря “, споделя той, показвайки касовата записка с огромния бакшиш.

Деруло по-късно разгласява в мненията към набиращия известност пост на Шафър: „ Изглеждаш страховит човек. Благодарим ти, че се погрижи толкоз добре за нашето семейство. Продължавай да разпръсваш любовта, братле “, написа той.

Певецът също разгласява видеото в личния си TikTok като добави реакция към истинския клип. Пусна го и в Туитър с обръщение: „ Благословение е да бъдеш благословия за някого “.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР