Джейсън Деруло е отново сингъл. Певецът и неговата красавица, която

...
Джейсън Деруло е отново сингъл. Певецът и неговата красавица, която
Коментари Харесай

Четири месеца след раждането настъпи крах: Джейсън Деруло и приятелката му се разделиха

Джейсън Деруло е още веднъж сингъл. Певецът и неговата хубавица, която го подари със наследник преди 4 месеца, са се разделили публично. Новината заяви персонално Деруло, който написа в Туитър, че решението не е било елементарно, само че споделя, че са имали потребност от пространство и време, с цел да решат какво ще вършат. " Джена и аз се разделихме. Тя е чудесна майка, само че взехме решение да се разделим, с цел да бъдем по-добри версии на себе си ", показа артистът.

Виж още: 6 спални, 8 бани и доста разкош: Софи Търнър и Джо Джонас се спазариха за нова къща, смъкнаха от цената 

 

Певецът моли медиите и почитателите да уважат решението им и правото на персонален живот, само че някои са много сюрпризирани, че не са успяли да изгладят проблемите. Ден преди Деруло да заяви за раздялата, той и Джена са прекарали време дружно, само че явно не са изгладили пробремите и са решени, че е време да се разделят.

Джена не е коментирала раздялата на този стадий. Миналият август Деруло сподели пред списание People, че се е срещнал с 26-годишната Фрумс във фитнеса, освен това тъкмо преди пандемията и са почнали да се излизат малко по-късно. Те постоянно снимаха клипчета в TikTok и са измежду любимците на милиони консуматори. Двамата бяха измежду обичаните звездни двойки на почитателите, а когато стана ясно, че чака дете всички мечтаеха за връзка като тяхната.

Виж още: Скука и безкрайни крайници: Поп-фолк звездата Малката и заниманията на една секси певица 

Изображение: https://www.instagram.com/jenafrumes/, https://www.instagram.com/jasonderulo/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР