Джейн Фонда обяви, че е болна от рак, предадоха Асошиейтед

...
Джейн Фонда обяви, че е болна от рак, предадоха Асошиейтед
Коментари Харесай

Джейн Фонда обяви, че е болна от рак - Свят

Джейн Фонда разгласи, че е болна от рак, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

" И по този начин, скъпи другари, имам нещо персонално, което желая да споделя. Бях диагностицирана с Неходжкинов лимфом и започнах химиотерапия ", написа 84-годишната актриса в обява в профила си в Инстаграм.

" Това е доста лечим рак и се усещам огромна късметлийка ", добави тя. Заболяването стартира от белите кръвни кафези и визира елементи от имунната система на тялото.

Джейн Фонда призна, че за разлика от мнозина, има привилегията да е застрахована и да получи достъп до най-хубавите лекари и грижи.

" Почти всяко семейство в Америка се е сблъсквало с рак в един или различен миг и прекалено много от тях нямат достъп до качествените здравни грижи, които получавам, а това не е вярно ", написа още тя.

Актрисата показа, че е почнала шестмесечен курс на химиотерапия, добре понася лекуването и няма да разреши това да попречи на публичните й действия.

Не за първи път Джейн Фонда се бори с рак. През 2010 година беше отхвърлен израстък от едната й гърда, а също така имаше рак на кожата, напомня АП, представена от Българска телеграфна агенция. 

Джейн Фонда завоюва две награди " Оскар " за функциите си в " Kлут ” от 1971 година и " Завръщане вкъщи " от 1978 г. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР