Джеймс Тарковски почувства, че Евертън е жертва на грешно съдийско

...
Джеймс Тарковски почувства, че Евертън е жертва на грешно съдийско
Коментари Харесай

Звездата на Евертън критикува решението на съдията, довело до победата на Манчестър Сити - „Това не е достатъчно!“

Джеймс Тарковски почувства, че Евертън е жертва на неверно съдийско решение, което в последна сметка докара до загуба от Манчестър Сити.

Централният бранител на карамелите Тарковски съобщи, че корнерът, от който Сити вкара откриващия гол, не е трябвало да бъде даден – защото пристигна от главата на Рубен Диас, а не на Доминик Калвърт-Люин.

„ Ние беше осъден след подозрителен ъгъл “, сподели Тарковски. „ За мен Калвърт-Люин се пробва да го насочи в тази посока и мисля, че Диас се пробва да го насочи в другата посока. Той отива там, където Диас го стреля с глава и по-късно още веднъж получават ъгъла. И по този начин, още един път, още едно решение, което е против нас, само че не можем да създадем нищо по въпроса.

„ Просто не считам, че има доста хора, които са се съгласили. Не си припомням да седнал съм и да си мисля „ О, това е в наша изгода “. След това отивате и говорите със съдията и това е като „ Ще го разгледаме “. Е, не е добре да го гледаш в този момент, нали? Трябва да го разгледате на терена и да го оправит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР