Джеймс Мидълтън нееднократно е заявявал, че буквално дължи живота си

...
Джеймс Мидълтън нееднократно е заявявал, че буквално дължи живота си
Коментари Харесай

Какво прави Джеймс Мидълтън, докато Кейт се възстановява от операция

Джеймс Мидълтън неведнъж е заявявал, че безусловно дължи живота си на домашните си любимци. Кучето му Ела му оказва помощ да превъзмогне депресията и той претърпя доста тежко гибелта й при започване на 2023 година
 Джеймс Мидълтън, коледният концерт на Dogs Trust и за какво не участва на този на сестра си Кейт Мидълтън
Защо братът на Кейт Мидълтън пропусна значимото ѝ събитие

Джеймс Мидълтън има лични цели

В края на предходната година обаче братът на Кейт Мидълтън стана татко за първи път - двамата със брачната половинка му Ализе се снабдиха със наследник на име Иниго. Въпреки бебето вкъщи обаче, огромна част от вниманието на Джеймс продължава да е концентрирано върху домашните му любимци.

През отминалия уикенд той разгласява фотография в Instagram, на която демонстрира кучето си Мейбъл след регулярна имунизация. Край Мейбъл се вижда и пакетче кучешка храна, която напълно не е инцидентно там.

Тя е James & Ella - марката храна за домашни любимци на Джеймс Мидълтън, която той много сполучливо развива в последните години. Освен Мейбъл, той и Ализе са притежатели още на Инка, Зулу, Луна и Нала.

Междувременно се прибра след интервенцията в коремната област вкъщи в Аделаид Котидж. Докато беше в болничното заведение London Clinic, тя беше посетена от майка си Керъл Мидълтън, както и от сестра си Пипа.

Джеймс не беше видян измежду посетителите на принцесата на Уелс. И до момента в който е ясно, че бащата и майката на Кейт ще бъдат край нея до момента в който се възвръща от интервенцията, не е ясно дали брат й е показал някакъв интерес към положението й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР