Джеймс Мидълтън може да стои малко встрани от кралското семейство,

...
Джеймс Мидълтън може да стои малко встрани от кралското семейство,
Коментари Харесай

Как братът на Кейт Мидълтън почете кралицата

Джеймс Мидълтън може да стои малко настрана от кралското семейство, само че това не значи, че гибелта на кралица Елизабет не му се е отразила. Той даже е намерил специфичен метод да й отдаде респект, като остане и правилен на себе си.
 Джеймс Мидълтън, депресията и по какъв начин братът на Кейт Мидълтън се бори с психологичното заболяване
Безкрайната борба на брата на Кейт Мидълтън

Не му е елементарно, само че не се отхвърля

Братът на принцесата на Уелс е употребявал едно от кучетата си за задачата.

35-годишният Джеймс се е похвалил пред списание Hello, че обичаният му голдън ретрийвър Мейбъл е родила през лятото, а едно от кученцата се е сдобило с доста особено име. " В светлината на последните събития желаех да изкажа респект към починалата кралица ", споделя той.

Спрял се е на името Бърти, тъй като това е галеното име, с което околните му са наричали крал Джордж VI, бащата на кралица Елизабет. Преди да се възкачи на престола, същинското му име е било Алберт, от кое място идва и прякорът.

Братът на Кейт Мидълтън разкрива още, че е избрал да даде Бърти за образование за куче-водач, с цел да може той да е потребен на някой, който има проблеми със зрението. " Невероятно е, че кралицата посвети живота си на службата и, по някакъв метод, и Бърти ще направи същото. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР