Джеймс Мидълтън и Ализе Тевне вече официално са семейство! Братът

...
Джеймс Мидълтън и Ализе Тевне вече официално са семейство! Братът
Коментари Харесай

Приказката продължава: Джеймс Мидълтън се ожени!

Джеймс Мидълтън и Ализе Тевне към този момент публично са семейство!

Братът на Кейт Мидълтън удостовери с обява в Instagram, че той и Тевне са се оженили в югоизточна Франция в събота.

„ Господин и госпожа Мидълтън “ , показа щастливият жених:

„ Вчера се ожених за любовта на живота си, заобиколен от семейство, другари и, несъмнено, няколко кучета в красивото село Борм-ле-Мимоза. Думите не могат да опишат какъв брой съм благополучен! “

Двойката се сгоди през септември 2019 година, само че сватбените им проекти се забавиха, поради пандемията от ковид. По-малкият брат на Кейт Мидълтън показа през 2020 година, че той и Ализе са възнамерявали да се оженят през май месец, само че са трансформирали проектите си.

Джеймс и Ализе, която е френски финансов анализатор, отпразнуваха една година от годежа си през септември 2020 година с пътешестване до Италия.

„ Измина една година, откогато помолих Ализе да се омъжи за мен... каква година! Две къщи, локдаун, два опита за женитба, свърталище от кученца, пускане на нова компания за бръснене на брада и още доста, само че най-хубавото е, че мога да го споделя с теб, Ализе, и нямам самообладание да схвана какво ни е подготвило бъдещето. “

По време на изявление през октомври 2019 година пред “The Telegraph” Джеймс Мидълтън показа сладката история за това по какъв начин се е срещнал с бъдещата си избраница . Докато двамата са участвали на среща в “South Kensington Club” през лятото на 2018 година лечебното куче на Мидълтън – кокер шпаньол на име Ела, е изиграло ролята на сватовник, като се е доближило до Тевне.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР