Джеймс Марсдън, познат с ролите на Скот Съмърс/Циклоп във филми

...
Джеймс Марсдън, познат с ролите на Скот Съмърс/Циклоп във филми
Коментари Харесай

И Джеймс Марсдън ще играе в „Имало едно време в Холивуд”

Джеймс Марсдън, прочут с функциите на Скот Съмърс/Циклоп във филми от поредицата " Х-Мен " и на Теди Флууд в телевизионния сериал " Западен свят ", е най-новото попълнение в актьорския състав на кино лентата " Имало едно време в Холивуд " на режисьора Куентин Тарантино, заяви " Холивуд рипортър ".
 
Сред новите попълнения е и актрисата Джулия Бътърс ( " Американска брачна половинка ", " Трансродител " ).

 
Новината за присъединението на Марсдън и Бътърс идва броени дни откакто беше обявено, че и именитият холивудски артист Ал Пачино ще се снима в " Имало едно време в Холивуд ".
 
В продукцията феновете ще видят също Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Деймиън Луис, Люк Пери. Действието във кино лентата се развива в Лос Анджелис на фона на убийствата, осъществени от почитателите на Чарлз Менсън през 1969 година

 
" Имало едно време в Холивуд " наблюдава историята на някогашната звезда в телевизионни уестърни Рик Далтън и неговия дубльор Клиф Бут, чиито функции са поверени надлежно на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Пачино ще се превъплъти в облика Мартин Шуорц, рекламния сътрудник на Далтън. Ал Пачино за пръв път ще работи с Куентин Тарантино, до момента в който Ди Каприо и Пит са се снимали в предходни негови филми.
 
" Имало едно време в Холивуд " ще излезе на екран през август 2019 година

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР