Джеймс Камерън беше принуден да пропусне премиерата на филма Аватар:

...
Джеймс Камерън беше принуден да пропусне премиерата на филма Аватар:
Коментари Харесай

Джеймс Камерън не присъства на премиерата на Аватар 2 заради COVID-19

Джеймс Камерън беше заставен да пропусне премиерата на кино лентата „ Аватар: Природата на водата “ в Лос Анджелис, откакто съгласно известията е дал позитивна проба за COVID-19.

Режисьорът заяви новината и се извини на почитателите по време на събитие в Природонаучния музей на окръг Лос Анджелис, съгласно The Hollywood Reporter. Той трябваше да бъде и на събитие пред TCL Chinese Theatre, въпреки че не е ясно дали ще участва на него.

Това се случва в миг, когато Камерън и актьорският състав на " Аватар " не престават световното си турне за разпространение на дълго чаканото продължение на блокбъстъра, откакто го започнаха на премиерата в Лондон предходната седмица.

Звездите Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет бяха снимани на синия килим на събитието в Лос Анджелис, само че Камерън отсъстваше.

Говорейки посредством видеовръзка, Камерън сподели на присъстващите в музея, че се е почувствал зле по време на полета от Токио и не е желал да " заплашва " другите, откакто е дал позитивна проба, заяви THR.

По-късно представител на Disney съобщи в изказване за американските медии, че Камерън " се усеща добре ", само че ще извърши на останалата част от планувания си график.

Още преди излизането си на екран „ Аватар: Природата на водата “ към този момент завоюва утвърждението на рецензията, като получи номинация за най-хубав филм: " Златен глобус ". Самият Камерън също беше номиниран в категорията за най-хубав режисьор дружно със Стивън Спилбърг и Мартин Макдона.

Филмът ще излезе по кината в петък, 16 декември.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР