Джеймс: Играта ми говори сама за себе сиБаскетболистът на Лос

...
Джеймс: Играта ми говори сама за себе сиБаскетболистът на Лос
Коментари Харесай

Джеймс: Играта ми говори сама за себе си

Джеймс: Играта ми приказва сама за себе си
Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс съобщи, че когато се приказва за най-хубавите в историята на НБА, представяния като снощното против някогашния му тим Маями Хийт приказва най-вече за това. 33-годишният състезател осъществя 51 точки при триумфа на,,езерняците “ над,,горещите “. Джеймс изкара 4 години в отбора на Хийт, където стана повторен първенец на лигата. Това бе и 12 дуел в кариерата на,,Краля “ с най-малко 50 маркирани точки в един мач. ЛеБрон е петият баскетболист в историята, който вкарва най-малко 50 пункта за три разнообразни тима, откакто го стори с Кливланд Кавалиърс и Маями Хийт.

,,Винаги съм оставял играта ми да приказва сама за себе си. Тялото ми също приказва единствено за себе си след 16 години в НБА. Ако в миналото има полемика за най-великите, то такива мачове ще отговорят на този въпрос “, показа Джеймс. Последният баскетболист, който вкара най-малко 50 точки на тази възраст бе Коби Брайънт, който осъществя 60 в последния си мач за Лейкърс против Юта Джаз.

Треньорът на отбора от Калифорния Люк Уолтън се пошегува, като съобщи, че ЛеБрон дължи тези мощни изяви на паркета поради треньорския състав.,,Това е отлична работа на треньорите. Не, несъмнено, методът по който той вижда играта, той знае какво прави на игрището “, разяснява той.

След 16 мача от началото на постоянния сезон в НБА, Джеймс има 28.8 точки, 7.7 битки и 6.9 асистенции приблизително на мач. Никой в историята няма толкоз положителни междинни индикатори на 33-годишна възраст, като само пойнт-гардовете Стив Неш, Джон Стоктън и Джейсън Кид са имали по-добри междинни индикатори при асистенциите. Гардът на,,езерняците “ Лонзо Бол дефинира съотборника си Джеймс като,,най-добрият състезател в лигата “, а Кайл Кузма съобщи, че ЛеБрон може да има 40 точки приблизително на мач, в случай че изиска.

Треньорът на Маями Хийт Ерик Сполстра показа, че въобще не е сюрпризиран от формата на,,Краля “, който изкара четири години във Флорида.,,Няма значение коя година, на каква възраст е, постоянството е също толкоз огромен гений, колкото всяка друга физически или психически гений “, приключи наставникът.

Ако продължи в същия дух,,,Краля “ може да завоюва за 5-ти път оценката за,,най-полезен състезател на НБА “ след края на сезона.,,Просто излизам на паркета и любовта ми към играта ме води. Знам, че в случай че покажа това, което мога и върху което работя ежедневно, всичко останало ще пристигна от себе си и ще се отплати за напъните ми “, приключи Джеймс. След като се завърна в Маями за среща с някогашния си тим, ЛеБрон ще пътува за дуел с другия си някогашен отбор – Кливланд Кавалиърс в сряда вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР