Джеймс Хардън дебютира по най-добрия възможен начин за новия си

...
Джеймс Хардън дебютира по най-добрия възможен начин за новия си
Коментари Харесай

Исторически дебют за Джеймс Хардън

Джеймс Хардън дебютира по най-хубавия вероятен метод за новия си тим Бруклин Нетс. Брадата записа " трипъл-дабъл " още в първия си мач с екипа на " мрежите " и дружно с Кевин Дюрант донесоха победа на нюйоркчани над Орландо Меджик със на домакинска територия. Нетс записват третата си поредна и общо осма победа от началото на сезона, като отборът на Стив Неш е пети в Източната конференция с баланс 8-6. Орландо е две места по-надолу с актив от 6-7.

BEARD DEBUT TRIPLE-DOUBLE

In the win, becomes the first player in NBA history to put up a 30-point triple-double in his debut with a new team.

32 PTS | 12 REB | 14 AST
— NBA (@NBA)
Хардън, който най-накрая получи опцията да си тръгне от Хюстън след месеци на неодобрение, записа името си в историята поради зашеметяващия си първи мач с Бруклин. 31-годишният плеймейкър приключи срещата с 32 точки, 12 битки и 14 асистенции, като по този метод се трансформира в първия състезател с 30-точков " трипъл-дабъл " в дебюта си за нов тим. Освен това, Хардън счупи върха за брой асистенции в един мач в историята на Нетс със своите 14 завършващи подавания през миналата нощ.

" '. "

-
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets)
В отсъствието на Кайри Ървинг, който евентуално ще се завърне в състава за идващия мач, Кевин Дюрант записа върховото си достижение за сегашния сезон. Крилото на Нетс поведе колоната от изпълнители със своите 42 точки и 5 асистенции, отбелязвайки 16/26 от опитите си от игра, в това число 5/8 от тройката. Двамата с Хардън бяха виновни за 33 от 38-те точки на отбора в последната четвърт. Иначе, Джо Харис осъществя 17 точки и хвана 5 битки, а Джеф Грийн добави 10 точки.

Harden hyping up KD

Already building chemistry
— Bleacher Report (@BleacherReport)
За Орландо Никола Вучевич бе над всички с рекордните за сезона си 34 точки, 10 битки, 7 асистенции и 5 отнети топки. Черногорецът е първият център в историята с най-малко 30 точки, 10 битки, 5 асистенции, 5 отнети топки и 5 тройки в един мач. Терънс Рос наниза 23 точки от пейката, новобранецът Коул Антъни остана с 16 и 8 асистенции, а Арън Гордън и Дуейн Бейкън се разписаха с по 11 и 10 точки надлежно.



Утре от 19:00 часа българско време Орландо Меджик излиза против Ню Йорк Никс в " Медисън Скуеър Гардън ", а идващият мач на Бруклин е против Милуоки Бъкс във вторник от 2:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР