Джейми Варди вярва, че неговият Лестър Сити съвсем закономерно заема

...
Джейми Варди вярва, че неговият Лестър Сити съвсем закономерно заема
Коментари Харесай

Варди за Ливърпул: Свежи ще са, върнаха се със самолет

Джейми Варди има вяра, че неговият Лестър Сити напълно закономерно заема второто място след изиграването на половината мачове през сезона от елита на Англия. „ Лисиците” са на 10 точки разстояние от водача Ливърпул след 18 изиграни кръга.

„ Много сме уверени в своите благоприятни условия и качества, само че знаем, че би трябвало и да го демонстрираме в мачовете”, показа вкаралият досега 17 гола в Премиър лийг.

Както е известно, „ лисиците” одобряват безапелационния водач в класирането Ливърпул на 26-и декември в финален мач от Боскинг дей, а срещата може да я гледате по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA от 22,00 часа. Сайтът GONG.BG също ще следи мача на „ Кинг Пауър Стейдиъм” за вас.

„ Смятам, че заслужаваме изцяло второто място към този миг. Нужно е просто да продължаваме в същия дух, Както съм казвал, имаме доста гений и скорост, а в този момент знаем, че можем да побеждаваме тимовете с игра. Разочаровани сме малко от мача с Ман Сити, само че в този момент сме подготвени към този момент за срещата с Ливърпул”, призна Варди.

How the #PL table looks at Christmas
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР