Джейми Оливър е познат в цял свят и със сигурност

...
Джейми Оливър е познат в цял свят и със сигурност
Коментари Харесай

Какъв баща е Джейми Оливър

Джейми Оливър е прочут в целия свят и сигурно постоянно е жертва и на досадни фотографи, и на върли фенове. Като знаем и какъв брой държи на потребното хранене (особено при децата), нищо чудно, че 17-годишната му щерка Дейзи евентуално още да е подложена на непоколебим наставнически надзор.
 Джейми Оливър, децата и лятното му онлайн учебно заведение за готвене
Паста и развлечение с Джейми

Готвенето като развлечение за деца

Шеф Оливър има пет деца и концепция си нямаме какви драконови ограничения би трябвало да постанова на всички тях, само че най-малко за 17-годишната Дейзи преди време стана ясно, че й е безусловно неразрешено да качва селфита.

Тогава Джейми показа, че младите девойки вършат всичко допустимо, с цел да си завоюват някой и различен лайк в обществените мрежи. Стигали до такава степен, че споделят изображения, които са на тънката граница с порнографията...

Явно кулинарният гуру е бил от поколението родители, чиито деца водят втори живот онлайн .

Оливър пояснил, че това не важи за всички младежи, само че попадал на два типа фотографии: на естествени млади девойки или на чудноват хибрид от порнографско лъчение, със сочни нацупени устни и изпъчени гърди, написа Tips and Tricks.

Но незабавно се появили обвинявания, че и Джейми води двоен стандарт. Самият той постоянно споделя фотоси на фамилията си в обществените мрежи, в това число и на децата си.

Този пост е от преди два-три месеца и на него са Попи Хани (на 18 години), Дейзи Буу (17), Петъл Блосъм (11), Бъди Беър (10) и Ривър Рокет (4).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР