Джейми Фокс все още не е на 100 % здрав,

...
Джейми Фокс все още не е на 100 % здрав,
Коментари Харесай

Въпреки последните изяви: Джейми Фокс все още не e 100 % здрав

Джейми Фокс към момента не е " на 100 % здрав " , откакто по-рано тази година претърпя мистериозно " здравно затруднение " .

" Джейми се оправя доста по-добре и още веднъж стартира да се усеща като себе си. Той не е на 100 % здрав, само че несъмнено е на път да се възвърне " , споделя източник пред Us Weekly.

Exclusive: Jamie Foxx is still " on the road to recovery " after being hospitalized in April for an undisclosed medical complication.
— Us Weekly (@usweekly)
Вътрешният човек означи, че 55-годишният притежател на " Оскар " е подпомаган от " голяма система за поддръжка към него, а приятелите и фамилията му се грижат той да не се претрупва прекалено много ".

Фокс " се усеща в действителност добре и е разчувствуван да се върне на работа, щом настъпи подобаващият миг " , добави източникът.

Jamie Foxx is still not ‘100 percent better’ despite recent outings
— Page Six (@PageSix)
През април най-голямата щерка на звездата, 29-годишната Корин, направи изказване от името на фамилията, в което разкри, че татко ѝ е претърпял " здравно затруднение " по време на фотоси в Джорджия, само че " към този момент е на път да се възвърне " с помощта на " бързите дейности и страхотните грижи ".

Седмици по-късно Фокс наруши мълчанието си, публикувайки известие до почитателите си в Instagram, което гласеше: " Оценявам цялата обич!!! Чувствам се блажен. "

След това обаче се оповестява, че звездата от " Джанго без окови " се е записал в чикагско рехабилитационно заведение, което е профилирано във възобновяване след инсулт, травматични мозъчни увреждания, контузии на гръбначния мозък и рехабилитация на ракови болести.

Започнаха да се появяват клюки, че здравето на Фокс се е влошило, които бяха яростно отречени от Корин.

" Актуална информация от фамилията: тъжно е да се види по какъв начин медиите се развихрят " , написа Корин в своята Instagram Story на 12 май. " Баща ми от седмици е отвън болничното заведение и се възвръща ".

Въпреки спекулациите за здравословното му положение, артистът е забелязван на открито през последните няколко седмици.

През уикенда на 4 юли Фокс беше забелязан да плава с лодка по река Чикаго, с цел да разпространява своята марка алкохол - Brown Sugar Bourbon.

" Живот на лодка
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР