Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм реализираха по 6 точни стрелби

...
Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм реализираха по 6 точни стрелби
Коментари Харесай

Бостън постави рекорд по отбелязани тройки при победата си над Ню Йоркс

Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм осъществиха по 6 точни стрелби за 3 точки за успеха на Бостън като посетител на Ню Йорк Никс със 133:118 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Всички баскетболисти на Селтикс, които стъпиха на терена, означиха най-малко по една тройка, което оформи 27 от 51 опита. Тези 27 тройки са с 2 повече от предходния връх на тима, подложен против Филаделфия на 15 февруари и единствено на две от върха в НБА, подложен от Милуоки в мач против Маями на 29 декември 2020 година.

Всички баскетболисти на Селтикс, които стъпиха на терена, означиха най-малко по една тройка, което оформи 27 от 51 опита. Тези 27 тройки са с 2 повече от предходния връх на тима, подложен против Филаделфия на 15 февруари и единствено на две от върха в НБА, подложен от Милуоки в мач против Маями на 29 декември 2020 година.

Домакините от Никс пък позволиха най-вече тройки в историята си, откакто предходното върхово достижение бе 26 в дуел с Милуоки на 10 ноември 2021-а.

Сам Хаузър вкара пет пъти при стрелбата си от отдалеченост, а Маркъс Смарт се разписа три пъти от тройката. Джейлън Браун приключи с 30 точки, а Тейтъм добави 26. Джулиъс Рандъл се регистрира с 29 точки за домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР