Джейк Пол предложи реванш на Нейт Диас и то в

...
Джейк Пол предложи реванш на Нейт Диас и то в
Коментари Харесай

Джейк Пол предложи реванш в ММА на Нейт Диас

Джейк Пол предложи реванш на Нейт Диас и то в ММА на стойност 10 млн. $, минути откакто победи  легендата на UFC на боксовия кръг. Двойката се изправи в Далас в боксова борба, която  ютубъра завоюва с единомислещо съдийско решение.

Техният дуел продължи цялостни 10 рунда и това е най-дългият мач в кариерата на Пол на кръга. Битката пък беше дебют в бокса за 38-годишният Диас, който напусна UFC след 15 години през 2022 година

Диас беше свален в нокдаун в пети рунд от по-младия си конкурент, само че устоя до края. Веднага след единомислещото решение на съдиите - 97-92 98-91 98-91, Пол неотложно провокира Диас на друга борба, този път в осмоъгълника.

„ Искам да го срещна още веднъж в ММА “, сподели той на DAZN. „ Има оферта от 10 милиона $ за PFL (Професионална бойна лига). Нека създадем реванша в ММА – да бъде почтено. Спечелих един, в този момент е твоят късмет на твоя територия – дано го създадем. “

38-годишният Диас е подготвен да одобри, като сподели: „ Да, дано го създадем. Искам да опитам и да го направя. Той е здрав и ми се желае да можех да се оправя по-добре, само че някои неща не се случиха, както желаех, само че той завоюва тази борба. Ще се удрям с всеки, не ми пука. MMA звучи добре и ще се опитам да се реванширам ”.

Победата е огромен миг в процъфтяващата кариера на Пол в това, което беше първата му борба, откакто загуби с разделно съдийско решение от Томи Фюри в Саудитска Арабия през февруари.

Пол – който постоянно беше освиркван от последователите в Далас – беше впечатляващ от самото начало и се усещаше изцяло сигурен победител. Това разшири върха му в кариерата до 7-1, при четири нокаута.

„ Той е здрав, в действителност е здрав. С това е прочут, само че твърдостта в този спорт не прави работа. Направих задоволително, смъкнах го в нокдаун, завоювах съвсем всеки рунд, само че той е боец. Той продължаваше да идва и никой не е нанесъл толкоз доста вреди. Всичко заслуга на моя тим и подготовката, че изиграх 10 рунда в моята осма борба, победих легенда на UFC. Какво следва още? Има доста имена. Реваншът на Томи Фюри? С този нов тим, аз съм нов войник ​​и ще се опитам да си отмъстя и за това ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР