Джейк и Логан Пол определено са сред най-известните братя, които

...
Джейк и Логан Пол определено са сред най-известните братя, които
Коментари Харесай

Боксьорката, която се закани на Джейк Пол

Джейк и Логан Пол несъмнено са измежду най-известните братя, които се занимават интензивно със основаване на наличие за YouTube.
 Флойд Мейуедър, Логан Пол и боксвият мач сред двамата
Флойд Мейуедър в действителност ще се бие против ютюбър

Очевидно е, че няма невъзможни неща

Но тъй като това не им стига взеха решение да погледнат и към бокса, с цел да притеглят още повече фенове. А и пари де. Вече стана ясно, че през февруари следващата година Логан Пол ще се изправи на кръга срещи непобедения с професионалната си кариера Флойд Мейуедър.

Яко млатене ще падне, като почтено казано се съмняваме, че Логан изобщо ще успее да допре съперника си. Но в мачовете за представление всичко е допустимо.

Джейк Пол , който пък преди седмица записа втора победа на кръга се закани, че ще нокаутира и Конър Макгрегър. Е, към този момент няма информация или удостоверение, че до подобен мач ще се стигне, само че към този момент чакаме всичко.

На Клариса Шийлдс , която е измежду най-хубавите дами в бокса, а сега се приготвя за дебют в MMA, пък изобщо не ѝ харесват дуели като този сред Джейк Пол и някогашния баскетболист Нейт Робинсън.

Пред TMZ Sports тя споделя, че няма срещу Пол да си изкарва парите както реши, само че да стои далеко от същинските бойци. За нея това, което той прави е насмешка към бокса.

Шийлдс даже се закани, че ще спука Джейк Пол от пердах. И това, че е жена, а той мъж няма безусловно никакво значение. Клариса Шийлдс даже приканва Пол да се опитва, в случай че не има вяра.
 Джейк Пол и оръжията, които федералните са конфискували от имението му
Какво откриха федералните в дома на Джейк Пол

Ютюбърът още веднъж е сгазил лука

Но тя не желае просто спаринг, а същински дуел. Дори е подготвена, в случай че сходен мач се състои, да подари средствата, които ще завоюва, на родния си град Флинт в Мичиган, който страда от водна рецесия, написа SPORTbible.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР