Джейда Пинкет Смит се гмурка по-дълбоко в миналите си връзки.

...
Джейда Пинкет Смит се гмурка по-дълбоко в миналите си връзки.
Коментари Харесай

Джада Пинкет Смит казва, че Тупак Шакур е бил нейната „сродна душа“

Джейда Пинкет Смит се гмурка по-дълбоко в предишните си връзки.

След като разкри, че тя и брачният партньор й Уил Смит живеят „ изцяло обособен живот “ от 2016 година насам, Пинкет Смит беседва с RollingOut за другарството си с починалия рапър Тупак Шакур.

Пинкет Смит беше запитан за това, че Шакур, който умря, откакто беше убит през 1996 година, е нейната „ сродна душа “. Тя се съгласи, че имат мощна връзка.

„ Ако има такова нещо като минали животи, несъмнено считам, че Пак и аз сме пътували няколко дружно “, сподели тя за Шакур, с който стана другарка като младеж, когато и двамата живееха в Балтимор, Мериленд.

Що се отнася до всевъзможен тип сантиментална връзка, тя сподели, че „ не е допустимо “, тъй като „ нямаше химия сред нас “,

Когато интервюиращият настоя, че тяхната химия е явна за другите, Пинкет Смит отстъпи.

„ Това е химията на другарството и любовта “, сподели тя.

„ Почти като че ли Бог ни е основал такива “, продължи Пинкет Смит. „ Беше като, вижте, ще ви събера всички дружно, нали? Всички ще бъдете динамично дуо. Но незабавно ще ви кажа, че ще направя по този начин, че всички да не можете да се съберете, тъй като това просто не беше задачата.

Пинкет Смит се занимава с пресата за идните си записки „ Worth “, които ще излязат на 17 октомври. Тя написа за връзката си с Шакур в книгата.

В нов клип от „ Историята на Джада – Специални вести на NBC “ Пинкет Смит се завръща към Оскарите през 2022 година Тя сподели, че е била сюрпризирана от това, че брачният партньор й удря плесници и крещи на Крис Рок „ Дръж името на жена ми надалеч от шибаната ти уста! “

Рок се пошегува за Пинкет Смит, който страда от косопад от плешивост.

„ Първо, в действителност съм шокиран, тъй като имайте поради, че не съм там “, сподели Пинкет Смит пред Хода Котб по време на специфичното шоу. „ Отдавна не сме се наричали брачен партньор и брачна половинка. “

Пълният специфичен NBC излъчва в петък от 20:00 часа. Едноличен търговец.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР