Джейда Пинкет Смит призна, че е негодувала срещу съпруга си

...
Джейда Пинкет Смит призна, че е негодувала срещу съпруга си
Коментари Харесай

Изоставих себе си заради неговите мечти“: Джейда Пинкет Смит проговори за раздялата с Уил Смит

Джейда Пинкет Смит призна, че е " негодувала " против брачна половинка си Уил Смит, когато са се разделили, тъй като се е почувствала по този начин, като че ли е била " захвърлена на улицата ".

52-годишната звезда от " Magic Mike XXL " разкри предходната седмица, че с 55-годишния Уил са се разделили скрито преди седем години и са живели разграничени.

Говорейки искрено за фамилните си компликации, тя показа пред Стивън Бартлет в подкаста " Дневникът на един основен изпълнителен шеф ", че проблемите им се дължат на това, че са имали разнообразни " езици на любовта " и Джейда неправилно е вярвала, че ще откри щастието посредством Уил, а не в себе си.



Тя изясни: " Езикът на любовта на Уил беше: " Искам да работя. Искам да работя крепко, с цел да имаш всичко на света, което в миналото си желал. Няма да имаш потребност от нищо. "

" Моят език на любовта беше: " Искам просто да си тук с мен. Не ми трябват всички тези неща, желая да те виждам в очите и да чувствам любовта ти и да усещам закрилата ти тук, с мен ". Това беше като онази връзка, която желаех да усещам. "

Джейда продължава: " Исках да направя шедьовър от нашата връзка. Той искаше да направи шедьовър от самия живот. И по този начин, по какъв начин да ги балансираш? Защото не може да бъде нито едното, нито другото. Всичко в живота е баланс. Като двойки влизаме в тези битки за власт, само че не става въпрос за това дали някой е прав или не, а по какъв начин да постигнеш баланс. На нас с Уил ни лиши три десетилетия! "

Обяснявайки, че е изгубила себе си във връзката, Джейда продължава: " По това време усещах: " Искам да ти оказа помощ да направиш всички тези неща, тук съм, с цел да ти оказа помощ с това " и в подмяна би трябвало да получа малко от това, което желая. "

" Аз просто давах и давах, и прощавах... без да съзнавам, че занемарявам себе си с вярата, че в случай че не преставам да се влагам в това, в случай че не преставам да се влагам в него, в случай че не преставам да се влагам в неговата фантазия, най-после ще получа това, което желая. “

Jada Pinkett Smith felt like husband Will 'threw her to the curb' when they separated and admits she 'resented' him during their marriage: 'I abandoned myself for his dreams'
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Джейда призна, че се е чувствала в несъгласие, тъй като не е можела да разбере за какво не е задоволена, и разкри, че когато са се разделили с Уил, той ѝ е споделил да отиде и " да се направи щастлива " .

Запитана по какъв начин е приела съвета му, Джейда призна: " Не добре! Мисля, че беше доста правилно, само че в оня миг към момента бях доста афектирана.  Просто си споделях: " О, аз ти помогнах да постигнеш щастието си, а ти в този момент просто ще ме изхвърлиш на улицата и ще би трябвало да се оправям сама ", само че това е истината, трябваше да се оправя сама, както и той.

" В огромна степен става дума за това, че се детоксикирам от потребността от задоволство и одобряване отвън себе си, детоксикирам се от потребността от Уил, от брака ми, от фамилията ми, от кариерата ми. “

Jada Pinkett Smith reveals she and estranged husband Will never signed a prenup because they always thought divorce wasn’t an option.
— Pop Crave (@PopCrave)
По-рано Джада разкри, че тя и Уил, които подписаха брак през 1997 година, към момента се пробват да " схванат " по какъв начин наподобява бъдещето на брака им.

Говорейки пред People, Джейда изясни, че не са взети никакви дефинитивни решения за бъдещето на брака им, като изясни, че тя и Уил към момента " разсъждават ".

" Заедно работим в действителност доста " , сподели тя. " Ние просто изпитваме дълбока обич един към различен и ще разберем по какъв начин наподобява това ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР