Джейда Пинкет Смит каза, че бракът й с Уил Смит

...
Джейда Пинкет Смит каза, че бракът й с Уил Смит
Коментари Харесай

Съпругата на Уил Смит: Шамарът му на Оскарите спаси брака ни

Джейда Пинкет Смит сподели, че бракът й с Уил Смит е бил избавен от представянето на артиста на Оскарите предходната година, когато Уил излезе на сцената и обществено удари комика Крис Рок поради шегата му за Джейда, страдаща от плешивост.

В изявление за " Дейли мейл " Пинкет Смит призна, че преди този случай тя е мислила да напусне брачна половинка си от доста години, защото връзката на двойката от дълго време е престанала да бъде сантиментална. Наскоро стана известно, че Джeйда и Уил в действителност се разделиха преди седем години, въпреки да останаха публично женени и продължиха да се поддържат като другари.

Джейда не беше сигурна дали да остане в този формален брак, само че всичко се промени след Оскарите.

" Този пестник ми беше задоволителен, с цел да схвана, че в никакъв случай няма да го напусна. Кой знае каква щеше да бъде връзката ни, в случай че това не се беше случило. Наричам действието на Уил " заветен пестник ", тъй като се случиха доста хубави неща след него “, показа актрисата.

По-рано тя сподели, че връзката й с Уил Смит се е задълбочила след случая.

„ Не мислех, че след милион години той ще излезе на сцената и това ще има нещо общо с мен “, написа Джейда в записките си.

Също по този начин в изявление за Red тя сподели: " Просто бях в действителност обезпокоена за Уил. В този миг разбрах, че колкото и сложна да беше връзката ни, постоянно ще бъда до него, без значение от всичко ".

Междувременно Уил Смит в коридорите на панаира за модерно изкуство Art Basel прекарва време с мистериозна непозната, която почитателите на артиста нарекоха копие на брачната половинка му. Смит беше забелязан към този момент два пъти в компанията на жена с бръсната глава и изглеждаше доста благополучен. Все отново двойката се отдалечи един от различен и е невероятно да се каже сигурно какви връзки имат, предаде БГНЕС. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР