Джей Зи и Бионсе са доказателството, че истинската любов може

...
Джей Зи и Бионсе са доказателството, че истинската любов може
Коментари Харесай

Джей Зи сподели какво му е дало сили да се пребори за брака си

Джей Зи и Бионсе са доказателството, че същинската обич може да премине и през най-големите компликации и да оцелее, на инат на всичко и всички.

48-годишният рапър даде едно от най-емоционалните си изявленията в The Van Jones Show, а домакинът не пропусна сложните въпроси, свързани с брака и изневерите му. Джей Зи показа по какъв начин е намерил сили в себе си да признае всичките си грехове и какво му е коствало, с цел да се пребори за брака си.

“Тя е моята сродна душа. Това е индивидът, който обичам. Ако не сте претърпели любовта, или не я разбирате, или не разполагате с нещо да ви дърпа напред, тогава ще имате усложнения”, декларира Джей Зи.

“Можеш да се обърнеш към индивида до себе си или просто да продължиш да се преструваш, че всичко е наред, до момента в който в някакъв миг проблемите не се взривят”, споделя той.

“Ние избрахме да се борим за нашата обич, за нашето семейство, да дадем на децата си един друг резултат и да разчупим цикъла при черните мъже и жени”.

Рапърът споделя по какъв начин е съумял да си издейства амнистия от наранената му брачна половинка.

“Най-доброто опрощение е да промениш държанието ви. Трябва да признаеш болката и да позволиш на индивида до теб да ти каже всичко, което изпитва. Трябва да го направиш. Трудно е да чуеш всичко. Трудно е да останеш. Трудно е да чуеш този тип болежка, само че би трябвало да си задоволително мощен.”

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР