Джей Ло не спира да ни изумява и да ни

...
Джей Ло не спира да ни изумява и да ни
Коментари Харесай

Не се спира: Дженифър Лопес завладява и АЛКОХОЛНИЯ пазар

Джей Ло не стопира да ни изумява и да ни потвърждава, че може да реализира безусловно ВСИЧКО! Всички сме слушали песните й и сме гледали филмите с нея. Наскоро се разгорещихме с акцията й, взаимно с марката за долни дрехи Intimissimi, а през днешния ден тя към този момент има нов бизнес.

В обява в Инстаграм, споделена на страницата й JLo, брачната половинка на Бен Афлек се вижда по какъв начин се любува на алкохолната напитка с лед в чаша за вино, до момента в който приказва за новия си бранд.

" Тайната е разкрита!!! Гордея се, че мога да споделя с вас @DELOLA... новата си сбирка от неповторими, подготвени за консумация шприцове. Повече на #OnTheJLo. Да изживеем #DelolaLife дружно ✨@gregswalesart ”, написа под видеото си звездата.

В прессъобщение се оповестява, че Лопес е основала The House Of Delola LLC.
Това е компания, която тя основава, " с цел да пусне на пазара неповторими, подготвени за приложимост коктейли, предопределени за елегантно и безпроблемно развлечение като част от премислен метод на живот ".

Лопес съобщи: " Обичам да се развличам, да се отпущам и да релаксирам с другари, само че по този начин и не открих подобаваща за мен напитка. Търсех нещо, на което да се любувам и което да дава отговор на деликатния метод, по който пребивавам. Когато не го открих, взех решение да основа Delola. ”

Лопес добави, че задачите ѝ са били " по-добри съставки, по-добър усет, по-малко калории от обичайните коктейли " единствено в една елементарна напитка.

Вижте в галерията фотоси от новата акция и прелестната Джей Ло!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР