Джетът на морето чукна 180 лева! Цените скачат, желаещите за

...
Джетът на морето чукна 180 лева! Цените скачат, желаещите за
Коментари Харесай

Джетът на морето чукна 180 лева


Джетът на морето чукна 180 лв.! Цените скачат, искащите за рисково прекарване – също.
30-минутно сърфиране над вълните с джет чукна 180 лв. по родното Черноморие, демонстрира инспекция на „ Телеграф “. Малко по-евтино излиза рисковото преживяване за по-кратко време. За 15 минути. на джет цената е 110 лева, за 20 минути – 120 лева За съпоставяне предходната година най-ниската цена за водното премеждие е била 70 лева за 10 минути, а в пандемичната 2021 година услугата се е предложила за 90 лева за 20 минути.

Такива цени в Европа на никое място няма, съобщи изрично Кирил Спасов, член на управителния съвет на Асоциация концесионери морски плажове, представен от Нова тв.

Той дава образец с южната ни съседка Гърция. Там цената за банан е 25 евро на човек при 30 лева в Слънчев бряг. По родното Черноморие джет за 15 мин. е 110 лева, а най-ниската цена съгласно него в Гърция е 100 евро. Полет с парасейлинг в Слънчев бряг ще ни коства 150 лева за 15 мин. при най-ниска цена 80 евро в Гърция. Освен на значимостта на цените Спасов отделя внимание и на сигурността. При наемането на водни атракциони всеки един от туристите минава инструктаж за сигурност. Задължително изискване е да има навършени 18 години.

Сред най-предпочитаните развлечения от почиващите в Слънчев бряг е джип сафари, което продължава към 5 часа. Цената на удоволствието е 80 лева на човек с включен обяд.

С нови цени този сезон отвориха порти и аквапарковете. Атракционът в Несебър коства 78 лева дневно на човек, а този в Слънчев бряг –  64 лева

Десетки компании оферират разнообразни направления за сафари с мощни джипове и разходки с АТВ. Двете удоволствия костват по 75 лева за един екскурзиант и 100 лева за двама. В Слънчев бряг се предлага и екстравагантно сафари с трабант кабриолет, което коства 80 лева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР