Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има сложна

...
Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има сложна
Коментари Харесай

Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клипове

Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има комплицирана житейска история, само че това в никакъв случай не я е карало да губи вяра. На дамата ѝ се налага да извади множеството си зъби и е наречена " кралица на протезите " в интернет. Напоследък тя шокира доста хора, показвайки страхотната си промяна и се трансформира във вирусна сензация и още по-уважаван човек за почитателите си.

Джесика остава единствено с няколко зъба в устата си, откакто се сблъсква с голям брой здравословни проблеми. Жената не може да употребява млечни артикули, което предизвиква липса на калций и B12 в тялото й.

Тя се бори с тежък недостиг на витамин D, който въздейства върху усвояването на калций. Тялото й даже реагира отрицателно на процедурата за слагане на зъбни импланти и болката е непоносима. В допълнение към здравословните си провокации, Джесика се бори с разстройството на темпоромандибуларната става, което прави решението да извади зъбите си мъчителна нужда.

Джесика редовно снима видеоклипове за своите сметки в TikTok и Instagram и няма нито един намек, че се усеща тъжна за това по какъв начин наподобява без зъби, резказва lifestyle.bg. Вместо това тя се пробва да показва нетипичната за младеж визия от всички ъгли, а клиповете й постоянно излъчват позитивизъм.

Джесика Уилър има над 230 000 почитатели в своя TikTok и над 60 000 почитатели в своя Instagram. Във видеоклиповете си тя споделя тайните на грима, които й оказват помощ в невероятни трансформации. 

Джесика не стопира да въодушевява хората, които по някаква причина не могат да се примирят със личния си външен тип, като споделя, че уникалността е нещо, което всеки човек има. Има доста хора в секцията за мнения, които посещават нейната страница за ежедневната си доза ентусиазъм и доста коментиращи споделят, че Джесика е човек, който озарява деня им.

Джесика отива даже още по-далеч и към този момент е участник в състезанието Cheer Choice Awards. С него се отличават позитивните инфлуенсъри в обществените мрежи, които с образеца си вършат света по-добро място и въодушевяват доста хора, носейки им единствено позитивни страсти.

Наскоро Джесика се трансформира в същинска сензация в TikTok, откакто показва трагичната си промяна. Жената слага изкуствените си зъби и е с необикновен грим. Феновете й реагират доста бързо, като споделят, че наподобява напряко красива, а някои даже не имат вяра, че " преди " и " след " не са две разнообразни персони.

В мненията към една от новите й визии някои хора даже я назовават " най-красивата жена на света ", до момента в който други консуматори високо хвалят както гения й за грим, по този начин и жизнерадостното й отношение към всичко, което прави. Тя учи хората постоянно да помнят, че са прелестни, без значение от всичко и има вяра, че зъбите не дефинират кои сме, само че това, което в действителност има значение е по какъв начин изглеждаме от вътрешната страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР