Джесика Симпсън иска всички да знаят нещо важно - животът

...
Джесика Симпсън иска всички да знаят нещо важно - животът
Коментари Харесай

Модната й марка с продажби за над $1 млрд фалира. Сега тя иска да я възроди

Джесика Симпсън желае всички да знаят нещо значимо - животът й не е съвършен.

Въпреки че в продължение на две десетилетия тя е под светлината на прожекторите като поп звезда и бизнес магнат.

На 19-годишна възраст Симпсън беше един от най-продаваните реализатори. До 34-ата си година тя беше една от първите звезди, построили фешън марки, с продажби от над 1 милиарда $ годишно - Jessica Simpson Collection. Дрехи от сбирката се продаваха в универсални магазини, като Macy’s, Dillard’s и Lord & Taylor.

Нейният триумф, споделя тя пред CNBC, се дължи на това, че намерено споделя своите лични дефекти. През годините тя е обсъждала доста от тях - от развода си с Ник Лашей до проблемите й с алкохолизма и наднорменото тегло, като твърди, че честността оказва помощ на “жените в действителност да се отъждествяват с нея.”

“Била съм всевъзможни размери и имам три бременности. Дори и без да съм бременна, тежестта ми варира, а хората се впечатляват от това,” споделя 41-годишната през днешния ден Симпсън. “Оставих всичкия този позор зад тила си. Вече не обръщам внимание.”
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Напоследък Симпсън е фокусирана върху това да възвърне едноименната си марка, която преди време можеше да се похвали с годишни продажби на стойност над 1 милиарда $.

През 2015 година лицензионната компания Sequential Brands закупи мажоритарен дял в марката на Симпсън против неназована сума. Миналата година Sequential подаде заявление за правосъдна отбрана от кредитори, а през ноември ноември съд по банкрутите утвърди офертата на Симпсън на стойност 65 млн. $ за придобиване на Sequential, финансирана значително от фамилията на Симпсън и кредитори, осведоми Bloomberg.

“Използвах всичките си запаси, с цел да купя компанията си назад,” споделя Симпсън. “Аз обаче съм най-хубавата инвестиция за себе си. Аз имам вяра в огромните неща. Не мисля, че има невъзможни неща.”

Днес Симпсън споделя, че е „ на положително място “ душевен и физически. Тя отслабва неотдавна с 45 кг за трети път, откакто ражда третото си дете през 2019 година Партнира си с марки, като спрея за нос Flonase, с цел да построи последователно начин на живот марката си, която твърди, че скоро ще включва уелнес артикули, мъжки и детски дрехи и артикули за дома.

Защо обаче Симпсън е толкоз уверена, че може да възвърне марката си?

Закупуването още веднъж на моята марка означаваше, че имам огромна религия в себе си. Беше мъчно, само че и необикновено. Това също по този начин е провокационен миг за мен, тъй като използвах всичките си запаси, с цел да купя още веднъж марката, само че аз съм най-хубавата инвестиция за себе си.

Никога не съм имала за цел да върша мода за пари. Правех го, тъй като ми харесваше и желаех да чествувам дамите и стила. Това е просто развлечение за мен. Мисля, че в случай че гледах на него просто като на бизнес, нямаше да е толкоз сполучлив, споделя тя.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Аз не съм просто марка, тъй като съм известна, показва Симпсън. Смятам, че съм марка, тъй като знам по какъв начин да поддържам връзка с модата и знам историите, които хората желаят да описват, когато обличат облекла. Знам по какъв начин желаят да се усещат хората.

Как разказва „ тайната за триумфа си “ единствено с една дума?

Почтеността е моята загадка за триумф, споделя Симпсън. Да съм открита и да не се опасявам да бъда себе си. Това е нещо красиво, когато човек може да го одобри.

Аз съм от оня вид хора, които постоянно мислят, че последователното и устойчиво показване печели надпреварата. Разполагам с “решително търпение”. Това е, когато човек има самообладание, само че и порив, и увереност да даде най-хубавото от себе си за своята марка и своето име.

По отношение на кариерата Симпсън споделя, че тя е това, което хората виждат. Според нея дамите се отъждествяват с нея, тъй като е споделяла елементи от живота си, които не са идеални. Твърди, че знае да приема всеки подобен, какъвто е и да намира самостоятелните неповторими качества у хората, които би трябвало да бъдат отбелязвани.

Била съм всевъзможни размери и има три бременности зад тила си. Теглото ми варира, даже и без да съм бременна. На този стадий обаче единственото значимо за мен е, че брачният партньор ми ме приема такава, каквато съм, споделя Симпсън.

Тя също по този начин разисква по какъв начин разграничаването й от обществените медии трансформира метода, по който гледа на психическото здраве. "Смятам, че психическото здраве е най-важното нещо, което да разберете, приемете и за което да не се разочаровате ".

Трудно е да приемете мнението и рецензиите на всеки, споделя Симпсън, допълвайки, че това към този момент е зад тила й. Когато става въпрос за Instagram и лайкове, просто няма значение какъв брой лайкове получавате. Няма значение какъв брой хора вършат отрицателни мнения. Тримата души, които са коментирали положително? Това са хората, към които е ориентирано.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Трудно е, изключително по метода, по-който всичко наподобява толкоз идеално в Instagram. Трябваше да направя пауза. Чувствах се извънредно във връзка с живота ми и желаех да имам живота на всички тези хора.” Когато искаш непрекъснато нечий различен живот, забравяш силата, която имаш в своя живот.

Защо постоянно се обръща към „ по-младата си версия “ за съвет?

По-младата ми версия ми дава много препоръки, тъй като изпитваше доста по-малко боязън и отговорност. Когато бях дете, имах просто това предпочитание, упоритост и вяра да трансформира света. Научих, че фактът, че получих платформа на толкоз ранна възраст, е благословия и не обръщам внимание на проклятието от това, споделя Симпсън.

Тя в действителност счита, че мислите във връзка с самите нас не би трябвало да включват мненията на никой различен. Човек би трябвало да приема себе си и да е наясно с нещата, които желае да усъвършенства.

Като дете постоянно съм желала да реализирам триумфи, споделя Симпсън. Определено съм перфекционист, а също по този начин съм щерка на просветител. Откакто се помня, желая да бъда пътеводна светлина и модел за подражателство, по тази причина постоянно се връщам към невинността на тази детска религия у себе си.

Просто не е моя отговорност да “спасявам хора.” По тази причина имах проблеми в моите връзки, приключва тя.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР