Джесика Пегула учуди мнозина специалисти с представянето си през този

...
Джесика Пегула учуди мнозина специалисти с представянето си през този
Коментари Харесай

Световната номер 6 в тениса продължава с впечатляващото си представяне

Джесика Пегула учуди мнозина експерти с представянето си през този сезон. Американката доближи до четвъртфиналите на 3 от мейджърите, и игра край на конкуренцията в Мадрид. 

Страхотните резултати, които реализира 28-годишната тенисистка изненадват даже самата нея, само че с помощта на тях, Пегула към този момент си обезпечи първо присъединяване във финалите на WTA, нещо, което въобще не бе предстоящо от тенис анализаторите преди началото на сезона. 

Фантастичното показване на тенисистката продължава и на мощния шампионат в Сандиего през тази седмица, където Джесика към този момент е част от четвъртфиналите, а там я чака среща с нейната сънародничка Мадисън Кийс. Пегула признава, че е подготвена за мощен край на годината и показа, че пред нея няма граници.

„ Зная, че изненадах много хора с представянето си, само че истината е, че не усещам никакво напрежение. Аз съм на 28 години и въпреки че триумфите идват чак в този момент, това ми демонстрира, че всичко, което върша си коства. Надминах даже своите упования и към този момент имам вяра доста повече в себе си. Още от дребна мечтаех да бъда част от финалите на WTA и съумях да го реализира. Знам, че всичко зависи от мен, и ще забележим до каква степен мога да стигна, 6-ото място в света за мен е едно отлично достижение, само че за какво не да бъда и още по-нагоре в ранглистата “, сподели Пегула.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР