Джесика Пегула е заработила над 5.6 млн. паунда в кариерата

...
Джесика Пегула е заработила над 5.6 млн. паунда в кариерата
Коментари Харесай

Бащата на Пегула е милиардер, а в Англия искат да купи „Манчестър Юнайтед“


Джесика Пегула е проработила над 5.6 млн. паунда в кариерата си като тенисистка, само че това е нищо в съпоставяне със положението на нейния татко.

Богатството на Тери Пегула е оценено на повече от 5.5 милиарда паунда, а към този момент се заприказва за „ мега договорка “, която милиардерът може да подписа. Медиите във Англия спекулират, че Пегула може да купи „ Манчестър Юнайтед “.

Именно продажбата на футболния тим е една от водещите спортни тематики на Острова, като непрестанно се приказва за нови претенденти.

Американецът е притежател на Pegula Sports and Entertainment, която има Buffalo Sabres от Националната хокейна лига, а със брачната половинка си Ким Пегула са притежатели на Buffalo Bills от Националната футболна лига.
 Terry-pegula-and-daughter-Jessica-Pegula

През ноември предходната година притежателите на „ Манчестър юнайтед “ оповестиха, че са подготвени да се разделят с клуба, като в идващите месеци имаше доста спекулации кой ще купи „ алените дяволи “.

Подадените предложения досега са надалеч от желаните 6 милиарда паунда от притежателите на клуба фамилия Глейзър.

Досега имаше предпочитание за пазаруване от консорциум от Катар, воден от шейх Джасим бин Хамад Ал Тани, както и сър Джим Ратклиф, които оферират по 4.5 милиарда паунда за клуба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР