Джесика Частейн покори червения килим в нощта на "Оскар"-ите в

...
Джесика Частейн покори червения килим в нощта на "Оскар"-ите в
Коментари Харесай

Злато, мед, блясък: Звездите, които покориха червения килим на наградите „Оскар“

Джесика Частейн покори аления килим в нощта на "Оскар "-ите в блестяща рокля в мед и лилаво, а 15-годишната Санийя Сидни сияеше като принцеса в рокля на цветя, заяви Асошиейтед прес.

Тоалетът на "Гучи " с рюшове, определен от Частейн, пасваше идеално на цвета на косата ѝ.
 Джесика Частейн
Никол Кидман, която бе на церемонията със брачна половинка си Кийт Ърбан, бе във вечерна рокля в меко синьо-сиво на "Армани " с обилен волан на талията и с шлейф.

"Тази рокля, в действителност те сътвориха този цвят. Казах им, че в действителност желая да нося синьо. Обичам този цвят ", сподели Кидман пред "E! ".
 Никол Кидман
Номинираната Кристен Стюарт, чиято платинена коса бе събрана на една страна, театралничи бързо пред камерите в черен костюм с къси панталони на "Шанел ".
 Кристен Стюарт
Пенелопе Крус също бе заложила на "Шанел ", с типичен контур в черно с блестяща панделка на шията.
 Пенелопе Крус
"Вместо церемониал на нормалните обвинени, облечени във вариации на една тематика, аленият килим бе изпълнен с индивидуализъм, персонален жанр и чувство за игра ", сподели стилната специалистка Зои Уошингтън, която работи с доста първокласни марки.

"Беше искрено освежаващо да забележим по какъв начин младият Холивуд внася хрумките си - от "Шанел " на Кристен Стюърт и голото коремче на Зендая до кинетичната, златна "Прада " на Лупита Нионго, която изглеждаше като жив Оскар ", сподели тя.

На блестящото завръщане на филмовата промишленост в Долби тиътър в Лос Анджелис се промъкнаха и нотки от същинския живот.

Джейми Лий Къртис, в рокля на Стела Маккартни, бе с панделка в синия цвят на украинското знаме вместо пръстен в символ на поддръжка на бежанците от Украйна.
 Джейми Лий Къртис
Със синя панделка на ревера бе и Никълъс Брител, номиниран за музиката на "Не поглеждай нагоре ".

Даян Уорън в костюм в зелено също носеше синя лентичка на ревера.

Лили Джеймс беше в бебешко розово на "Версаче " и бижута "Пиаже " и театралничи за селфита с почитатели на аления килим.
 Лили Джеймс
Меки пастели като тоалета ѝ се смесиха с железни отражения като златото на "Прада " при Лупита Нионго и черното в избора на Били Айлиш на "Гучи " в годината, в която към момента се борим с пандемията и ужаса на войната на Русия в Украйна.
 Били Айлиш
Червеното се наложи на аления килим.

Модната икона Трейси Елис Рос бе избрала нищожна в горната част алена рокля на Каролина Ерера, допълнена с диамантено колие.
 Трейси Елис Рос
Соня Юан ( "Карай колата ми "), Марли Матлин ( "CODA: Дете на глухи родители')' и Ариана ДеБоуз ( "Уестсайдска история ") също бяха заложили на алено. Дженифър Гарнър бе в класическа алена рокля без презрамки на Брандън Максуел.

При мъжете номинираният за ролята си в "Силата на кучето " фен на модата Коди Смит-Макфий бе костюм в бебешко синьо на "Ботега Венета " и 18-каратово диамантено колие на "Картие " вместо вратовръзка.

"Ще ми липсва, когато не е на китката ми ", сподели той, показвайки и часовника с диаманти на "Картие ".

Ерик Маза, изпълнителен шеф по стила за списание "Таун енд Кънтри ", похвали стилните опасности на артиста. "Той лиши купата от Тимъти Шаламе за най-добре облечен млад артист този сезон ", сподели Маза за Асошиейтед прес.

Самият Шаламе пристигна на церемонията за премиите "Оскар " с късо черно ослепително сако на "Луи Вюитон ", без риза.
 Тимъти Шаламе
Уесли Снайпс стъпи на аления килим в костюм с панталони до коленете в мрачно розово. Себастиян Ятра бе в розов смокинг на дизайнера Джеръми Скот. Джейсън Момоа бе в черен костюм с черна риза на Хенри Пул, а косата му бе прибрана на плитка с малко розово скрънчи.

Много цвят, бижута и кожа на показ белязаха вечерта. Според Ирина Гречко, фешън шеф на уеб страницата за жанр Refinery29.com, неофициалната тематика на вечерта била изобилието на дръзки цветове, искра и елементи. "Хубаво е да забележим звездите да залагат на цветове, откакто толкоз дълго време играеха несъмнено с неутрални нюанси ", сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР