Джесика Частейн определено е в зенита на кариерата си. В

...
Джесика Частейн определено е в зенита на кариерата си. В
Коментари Харесай

Джесика Частейн по следите на опасни престъпници в The Savant

Джесика Частейн несъмнено е в зенита на кариерата си. В последните няколко години тя направи поредност от в действителност мощни функции. Дори не знаем коя от тях да споменем по-напред - дали римейка на " Сцени от един фамилен живот ", основаният на същинска история The Good Nurse или пък последния й сериал George & Tammy.
 The Good Nurse, Джесика Частейн, Еди Редмайн и първи фрагменти от кино лентата по действителна история
Джесика Частейн против сериен палач в The Good Nurse

Филмът на Тобиас Линдхолм е по същинска история

Последният споделя действителната история на кънтри звездата Тами Уинет. The Good Nurse също е основан на действителни събития, преди няколко години гледахме Частейн в " Принцесата на покера ", който също беше основан на действително случили се неща.

Явно актрисата, която към този момент има Оскар над камината си, е много добра в претворяването на същински истории. И тъкмо такава ни чака и в The Savant. Проектът е още в напълно начална фаза от развиването си, само че към този момент ни побиват тръпки.

Защото героинята на Джесика Частейн е основана на на Cosmopolitan, който споделя за топ секретна проверяваща с кодово име К, която наблюдава евентуално рискови нарушители по държанието им онлайн.

К има десетки случаи, при които е предотвратила терористични актове, всеобщи стрелби и убийства на дами единствено благодарение на това, че месеци наред следи и проучва интернет държанието на хора, които е идентифицирала като рискови.

The Savant се чака да се състои от осем епизода и е продукция на Apple. В продукцията ще се включи Мелиса Джеймс Гибсън, която стои зад " Анатомия на един скандал ", а Джесика Частейн ще бъде и изпълнителен продуцент, оповестяват от Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР