Джереми Ренър е физически възстановен от почти фаталната катастрофа, която

...
Джереми Ренър е физически възстановен от почти фаталната катастрофа, която
Коментари Харесай

Джеръми Ренър разкрива как се е променил животът му след почти фаталния му инцидент

Джереми Ренър е физически възобновен от съвсем съдбовната злополука, която претърпя предишния януари, само че опитът си остана с него.

Звездата от „ Отмъстителите “ беше смачкан покрай дома си в Невада, до момента в който се опитваше да спре своя снегопочистващ трактор да не се плъзне и да удари племенника му. Той счупи няколко кости, в това число осем ребра, очна празнина, коляно и рамо.

Наскоро Ренър приказва с CNN за възобновяване си от случая и по какъв начин животът му се е трансформирал през последните девет месеца.

„ Просто се усещам доста блажен и огромен късметлия да бъда изправен, да се разхождам и да пребивавам живота “, сподели Ренър. „ Много, доста съм явен. Животът ми в действителност е слаб, в случай че това има смисъл. В живота ми към този момент няма мазнини. Нямам време за това. Така че има нещо в действителност красиво в притежаването на тази суперсила. “

Ренър добави, че времето му се усеща " по-ценно " в този момент. Той беше избрал да пътува до Чарлстън, Южна Каролина, където си партнира с локалната компания за спиртни питиета Sweet Grass Vodka, с която е работил преди случая.

„ Бях в действителност наясно по какъв начин желая да извозвам времето си и с кого желая да извозвам времето си “, сподели той. „ Това ми се коства като семейство, нещо като метод на живот, за който приказваме от самото начало. И тогава имаме самия дух, това е доста повече споделеното прекарване. И за мен това е мястото, където желая да извозвам времето си.

Ренър разказва „ дарове “, които счита, че е спечелил вследствие на това, че съвсем е изгубил живота си.

„ Има доста дарове, които получих поради това “, сподели Ренър. „ Когато си подложен на тестване физически, прочувствено, духовно по всевъзможен метод и по-късно да преминеш през това, това е нещо мъчно за пояснение. “

След като си възвърна подвижността, Ренър изглеждаше и звучеше здрав и признателен.

„ Постоянство. Сила. Всичко е умствена игра. Сега го сложих в задния си джоб. Знам по какъв начин да се оправя с болката. Всичко е разум. Всичко е в мозъка. Ако можете да пресеете мъглата на всичко това, аз съм доста блажен. ”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР