Джеръми Ренър е в болница след инцидент със снегорин през

...
Джеръми Ренър е в болница след инцидент със снегорин през
Коментари Харесай

Джеръми Ренър е в критично състояние след инцидент със снегорин

Джеръми Ренър е в болница след случай със снегорин през уикенда, научи ETOnline. 

" Към момента можем да потвърдим, че Джереми е в сериозно, само че устойчиво положение с пострадвания, получени след случай, обвързван с метеорологичните условия, до момента в който е чистел сняг по-рано през днешния ден ", се споделя в изказване на представител на 51-годишния артист в неделя. " Семейството му е с него и той получава отлични грижи. "

В понеделник Ренър е претърпял интервенция на гръдния панер, както научи ET, с цел да се оправи с пострадванията си. Публицистът на Ренър разкри, че вследствие на случая, артистът е получил " гръдна контузия и ортопедични пострадвания ".
               

След интервенцията Ренър остава в сериозно, само че устойчиво положение.

Ренър се е намирал в региона на Mt. Rose Highway в Рино, Невада, в неделя сутринта, когато от шерифската работа на окръг Уашо оповестяват на ET, че са " реагирали на травматично пострадване ".

" Координират се действията с окръга за противопожарна отбрана Truckee Meadows и REMSA Health, с цел да провеждат здравното превозване на господин Джереми Ренър до локална болница в региона ", споделят от шерифската работа на окръг Уашо.

" Г-н Ренър е единственият потърпевш. В момента екипът към офиса на шерифа на окръг Уашо изследва събитията на случая. "

jeremy renner getting airlifted:
— ً (@murdocksfilms)
След новината сътрудниците на Ренър споделиха положителните си пожелания за артиста, като Джеймс Гън написа в Туитър: " Сърцето ми е с Джеръми Ренър
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР