Дженоа продължава с пропадането и се окопава все по-сериозно в

...
Дженоа продължава с пропадането и се окопава все по-сериозно в
Коментари Харесай

Дженоа продължи да затъва след пети мач поред без успех

Дженоа продължава с пропадането и се окопава все по-сериозно в зоната на изпадащите. Генуезците паднаха в семейството на Торино с 0:1 и записаха пети следващ дуел без триумф и са надалеч от златната среда.

В воин за гостите се трансформира бразилецът Глейсон Бремер, който наниза единственото попадение по-малко от четвърт час преди края. То се оказа изцяло задоволително за скъпите три точки и гостуващите почитатели ликуваха.

Целият мач беше доста равносилен и хубавите положения бяха малко. Първото рисково такова пристигна в 30-та минута, когато Кристиан Ансалди пропиля невероятна опция, оставен самичък против вратаря на Дженоа, само че някак прати топката на сантиметри настрана от вратата.

В последна сметка преди почивката попадения не паднаха. Домакините бяха покрай откриването на резултата в 56-та минута, когато Кевин Ардила се озова на чиста позиция и стреля мощно, само че топката срещна гредата.

Само две минути по-късно и Андреа Фавали можеше да се разпише за генуезците, само че и той пропиля страховит късмет от чиста позиция. И с това се изчерпа всичко позитивно за домакините в този конфликт, които трябваше да страдат малко преди края.

В 77-та минута Глейсон Бремер беше изтърван при едно центриране от корнер в наказателното поле на Дженоа и от близка отдалеченост щеше да разстреля вратаря с глава - 1:0. До края на мача домакините нямаха чисти положения.

В последните минути на продължението Симоне Едера от състава на Торино беше изпъден за втори жълт картон, само че това не повлия на крайния резултат и трите точки останаха за "биковете ". Така те имат 17 в актива си в средата на таблицата, до момента в който противникът им остава с 10 под чертата на изпадащите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР