Дженин, окупиран Западен бряг — Сюлейман Абу ал-Уаф никога няма

...
Дженин, окупиран Западен бряг — Сюлейман Абу ал-Уаф никога няма
Коментари Харесай

Игра с приятели, застрелян от Израел: Последните моменти на момче от Дженин

Дженин, окупиран Западен бряг — Сюлейман Абу ал-Уаф в никакъв случай няма да не помни „ тупкащия тон “, който промени вечно неговия живот.

47-годишният, общопрактикуващ доктор в дирекцията по опазване на здравето в Дженин, седеше у дома с по-малкия си наследник и двете си дъщери на 29 ноември. Този ден израелската войска бе нахлула в бежанския лагер в града, разцепвайки улици, заповяда на хората да изоставен домовете си под цеви на оръжие и бомбардира къща.

Но откакто се разчу, че армията се е отдръпнала, по-големият наследник на Сюлейман, 15-годишният Базил, сподели на татко си, че желае да излезе и да играе с приятелите си. „ Той настоя, по тази причина му разреших да излезе и го предизвестих да не отива надалеч “, спомня си Сюлейман. Базил играеше в квартал ал-Басатин, надалеч от бежанския лагер. „ Известно е като доста спокоен регион “, споделя Сюлейман.

Когато чу звука, той разбра, че нещо не е наред. „ Взех телефона си и се обадих на Базил повече от един път. Той не отговори ”, споделя бащата.

То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР