Дженифър Лопес явно вече официално се е разделила с лятото,

...
Дженифър Лопес явно вече официално се е разделила с лятото,
Коментари Харесай

Джей Ло задава новата есенна тенденция

Дженифър Лопес очевидно към този момент публично се е разделила с лятото, което безспорно ще запомни със сватбата си. Певицата е към този момент напълно на есенна вълна или най-малко по този начин наподобява от следващата фешън наклонност, за която разбираме от нея.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и появяването им на аления килим за първи път след сватбата им в Джорджия
Джей Ло и Бен Афлек - още веднъж дружно на аления килим

Първата им обществена поява след сватбата им

В деня, в който заветното " да " на Бен Афлек, Дженифър Лопес беше избрала млечен звук за маникюра си, който да съчетае с булчинската си визия. Но в този момент, към този момент в разгара на есента, когато сватбените ѝ безредици евентуално са минали, певицата е заменила дискретния си маникюр с по-дързък и видим подобен.

Дженифър Лопес ни демонстрира, че неутралните нюанси не са за подценяване. Освен това, са напълно в крайник с новите трендове.

Очевидно тази есен ще господстват кафеникавите цветове, а ноктите на Джей Ло в мока са идеалното ентусиазъм за този временен сезон.

За да се получи характерният колорит на кафявото, избран като " мока ", Том Бачик, маникюристът на певицата, смесва два цвята, написа Vogue.

Според него този маникюр съдържа въодушевление, като " наситените мока нюанси до дълбоките шоколадовобонбонени нюанси просто внасят топлота и изисканост. "

Освен на вярно подбрания цвят, Том Бачик държи и на добре поддържаните нокти. Още едно увещание от експерт, че хубавият маникюр стартира от грижата за ноктите ни.
 Дженифър Лопес, Shotgun Wedding и за какво Галия Лахав направи 28 булчински рокли за кино лентата
28-те булчински рокли на Джей Ло

Като същинска екшън героиня

" Съсредоточете се върху вярната подготовка, преди да посегнете към лака ", поучава той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР