Дженифър Лопес сподели няколко сладки, невиждани досега снимки от сватбата

...
Дженифър Лопес сподели няколко сладки, невиждани досега снимки от сватбата
Коментари Харесай

Джей Ло пусна невиждани досега снимки от сватбата!

Дженифър Лопес показа няколко сладки, невиждани до момента фотоси от сватбата си с Бен Афлек!

Изпълнителката на Jenny From The Block включи фотосите в монтаж, документиращ акцентите от 2022 година, който беше споделен на нейната страница в Instagram.

„ 2022 година беше една от най-хубавите години до момента!!! Нямам самообладание за всичко, което следва идната година... #HappyNewYear #ImJustGettingStarted #WaitingForTonight #ThisIsMeNow “, написа тя към поста си.
                             

Една от фотосите демонстрира зашеметяващия зелен годежен пръстен — оценен на 5 милиона $ — с който Афлек ѝ предложи брак през април 2022 година На други фотоси тя може да бъде забелязана да преглежда планери за сватбата, както и да опитва рокли и воали преди огромния ден, който се състоя през август 2022 година в имението на Бен в Райсборо, Джорджия.

Във видеото последваха фрагменти от огромния им ден, който включваше посетители като най-близкия другар на Бен Мат Деймън и брачната половинка му Лусиана, както и Джордж Клуни, Рене Зелуегър, Джейн Фонда и Джими Кимел.



Дженифър също включи фотоси от тяхното встъпване в брак в Лас Вегас, Невада, което се организира през юли в известния Малък бял параклис. Тя изглеждаше прелестно в рокля на Zuhair Murad, както и втора във втора дреха, която се счита, че е взета от сцена от кино лентата „ Момиче от Джърси “ – който тя и Бен направиха дружно през 2004 година след Gigli.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР