Дженифър Лопес ще пристигне в Белград през май. Известната певица

...
Дженифър Лопес ще пристигне в Белград през май. Известната певица
Коментари Харесай

Милионер плати баснословна сума за два часа с Джей Ло

Дженифър Лопес ще дойде в Белград през май. Известната певица е поканена на частния празник на сръбски милионер.

Латино дивата ще бъде на частно празненство на предприемач, за който се твърди, че е платил 200 000 евро.

Бизнесменът, чието име не се загатва, и преди е провел празненства от този вид, на които са участвали известни персони, описа " Блиц ".

" Планира се Дженифър да бъде на празненството два часа. Всичко се урежда посредством нейни сътрудници. Цената включва прехвърлянето на певицата, престоя и общуването с празнуващия и неговите посетители. Известно е, че тя каца на летището към 18:00 часа. Пътуването от летището до мястото, където ще се организира тържеството, лишава един час. Там ще остане към час-два, след което ще се прибере в Америка. Екипът ѝ не изиска спомагателни условия, с изключение на медии да не участват на събитието и гостите да не я безпокоят с диалози. Съпругът й Бен Афлек няма да е с нея, това е несъмнено. Всички останали детайлности ще бъдат известни преди нейното идване “, сподели източник на сръбския " Курир “.

Сръбските медии оповестяват, че тя ще дойде в Белград с частен аероплан в края на май, след което незабавно ще бъде откарана до мястото, където ще бъде проведено празненството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР