Дженифър Лопес се сблъска с остри критики във връзка с

...
Дженифър Лопес се сблъска с остри критики във връзка с
Коментари Харесай

Фалшиво детство: Защо обвиниха Дженифър Лопес в лъжа?

Дженифър Лопес се сблъска с остри рецензии по отношение на нейно скорощно изявление по отношение на детските ѝ години. Певицата е грубо осмивана поради къс клип от новия ѝ филм „ Това съм аз… Сега: Любовна история “ .

Във кратък момент от кино лентата, който служи като допълнение към едноименния ѝ албум, Лопес си припомня младостта си, до момента в който разпуска косата си във фитнеса.


 Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж
„ Харесва ми да си разрошвам косата по този метод “ , декларира 54-годишната Лопес, до момента в който прокарва пръсти през вълнистите си коси в 13-секундния клип. „ Напомня ми за времето, когато бях на 16. в Бронкс, тичайки нагоре-надолу из квартала. “

„ Лудо малко момиченце, което беше демонски диво “, продължава певицата, до момента в който се взира в отражението си в огледалото.

Jennifer Lopez trolled by Bronx residents after viral ‘This Is Me … Now’ clip: ‘We don’t like you’
— New York Post (@nypost)
Носталгичните размисли на Дженифър обаче вместо удивление ѝ донесоха рецензии, защото жителите на Бронкс считат, че тя спекулира с това, че е израсла в квартала. Много интернет консуматори я упрекнаха в това, че се пробва да създаде мнението, че е била напълно нормално момиче със напълно елементарен живот. 



„ Истински гражданин на Бронкс съм, от Южен Бронкс “, твърди един консуматор във видеоклип в отговор на този на Дженифър Лопес. „ Джей Ло, ние не тичахме нагоре-надолу из квартала, изглеждайки по този начин. Дори като деца. ”

Засегнати от клипа на Лопес консуматори дори публикуваха фотоси на певицата от съответния интервал, на които напълно ясно се вижда, че прическата ѝ не е такава, каквато тя я разказва във видеото.

This is Jennifer lopez's year book picture
— Michael Sczepanski (@MSczepanski)
Хората считат, че суперзвездата употребява това, че е прекарала известен интервал от младежките си години в Бронкс, с цел да построи един изцяло фиктивен облик. Сред вълната от критики се включиха даже и хора, които са учили в същото учебно заведение като нея.

Другии написаха: " Тя би трябвало да построи в Бронкс публичен център, да направи прекрасен парк и... да си постави нейна скулптура, поради огромного его, което има ".

Голям брой потребители в мрежата настояват, че в Бронкс никой не познава Джей Ло. „ Престани да ни използваш, с цел да изглеждаш по-нормално, не те харесваме “ , приканиха някои от тях.
 Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР