Дженифър Лопес се разплака в новия си документален филм, докато

...
Дженифър Лопес се разплака в новия си документален филм, докато
Коментари Харесай

Дженифър Лопес се разплака, докато казваше, че това, което Бен Афлек я накара да види в себе си, беше „трогателно“

Дженифър Лопес се разплака в новия си документален филм, до момента в който признаваше какво я накара брачният партньор й Бен Афлек да види в себе си се „ движи “.

В най-новия новоизлъчен документален филм на J-Lo The Greatest Love Story Never Told, известната певица унищожи стените си, до момента в който се гмурна в двадесетгодишното си пътешестване към себелюбието и себе си трогателна любовна история със брачна половинка й Бен.

Въпреки че са претърпели своите възходи и падения, двойката наподобява изумена, като 54-годишната актриса приказва доста високо за другата си половина, която съгласно нея е построила да увеличи самочувствието си по метод, който никой различен в никакъв случай не би могъл.

Дженифър с насълзени очи призна: „ Това, което той сподели и видя в мен, и това, което ме накара да допускам за себе си, идва единствено от обич. Защото никой различен не би могъл да ме накара да видя това за себе си. Много е прочувствено. " Тя добави: „ Защото не мислех доста за себе си и светът не мислеше доста за мен. Това се получи. “

За вси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР