Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го

...
Дженифър Лопес рядко говори за майка си, но когато го
Коментари Харесай

Джей Ло откровено за майка си Гуадалупе

Дженифър Лопес рядко приказва за майка си, само че когато го прави, то е с цялата обич на света. Или най-малко по този начин беше до този миг.

В новия си документален филм за Netflix Halftime Джей Ло приказва намерено за връзките с майка си, като разкрива някои детайлности за връзката сред двете, за които не е говорила до този миг. Като обстоятелството, че до момента в който са растели със сестрите ѝ Гуадалупе, постоянно ги е биела.

Документалният филм, чиято премиера беше на 14 юни, се концентрира върху кариерата на Лопес, от напускането на дома на 18 до осъществяването на встъпването в служба на президента Джо Байдън през 2021 година
 Дженифър Лопес, новите ѝ фотоси по бански и откровенията ѝ за паник офанзивите, които е имала
Дженифър Лопес - доста откровена и доста секси

Какво показа певицата с почитателите си

В един миг изпълнителката на " Let`s Get Loud " и майка й споделят, че са се карали доста.
 Снимка 577945

" Тя направи това, което трябваше, с цел да оцелее и това я направи мощна, само че също по този начин и доста твърда ", разкрива Лопес.

Тогава Лупе споделя: " Бях надалеч от съвършената майка. Единственото нещо, което мога да кажа е, че каквото и да правех, беше за тяхно положително. "

В документалния филм Лопес споделя още, че майка й е " супер комплицирана " персона, само че постоянно е желала да отгледа певицата и двете й сестри по подобен метод, че да заобикалят да разчитат на мъже.

" Винаги имах най-високите упования към тях. Не го правех, с цел да бъда сериозна. Това беше единствено с цел да ви покажа, че можете да се справите по-добре. Дженифър, ти не беше по никакъв начин лесна. Често трябваше да ви блъскам, с цел да ви усмиря . "
 Снимка 577946

На друго място в документалния филм Лопес споделя, че е трябвало да напусне дома на 18 след свада с майка си. Актрисата от " Hustlers " разкрива, че любовта й към танците я кара да пропуща учебното заведение от време на време, което ядосва майка ѝ Лупе.

" Майка ми сподели: " Ако ще живееш в тази къща, ще получиш образованието си. Една вечер се скарахме неприятно и аз просто си потеглих ", разкрива певицата.
 Дженифър Лопес, Шакира, Halftime и мненията на изпълнителката срещу Супербоул 2020
Защо Джей Ло недоволства против Супербоул

Изпълнителката има ясна позиция

Освен за връзките сред майка и щерка, Halftime също по този начин демонстрира реакциите на Лопес към подигравките за премиите Оскар и Златен глобус през 2020 година, както и какво мисли в действителност за взаимно присъединяване в шоуто на полувремето на Супербоул 2020 с Шакира, прецизират от Yahoo Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР