Дженифър Лопес разкри, че не е получила достатъчно любов като

...
Дженифър Лопес разкри, че не е получила достатъчно любов като
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри, че не е получила достатъчно любов като дете от своята нарцистична майка

Дженифър Лопес разкри, че не е получила задоволително обич като дете от своята " нарцистична "  майка и " отсъстващия "  си татко. Това разобличаване попзвездата прави в своя нов документален филм – The Greatest Love Story Never Told.

54-годишната певица и актриса разреши на почитателите си да надникнат надълбоко в душата ѝ, където тя се бори с вътрешен ужас още от дете, израснало в Бронкс. В основата на документалния филм и съпътстващия музикален филм, който е озаглавен This Is Me... Now, Лопес разкрива своите демони.

Най-големият проблем на звездата в детските ѝ години е бил, че е приблизително детепише Bulgaria ON AIR. Дженифър има две сестри – по-голямата Лесли и по-малката Линда и счита, че не е получила задоволително внимание и обич от родителите си, което я кара да се трансформира в доста работлива жена, единствено и единствено да бъде видяна.

" Не бях първородната, не бях и най-малкото дете, бях по средата ", казва тя самосъжалявайки се. Джей Ло също споделя, че не ѝ е било елементарно да израсне с " нарцистична "  майка, която била " центъра на купона ", и " отсъстващ "  баща, който работел по цяла нощ и спял по през целия ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР