Дженифър Лопес разказва за връзката си с майка си в

...
Дженифър Лопес разказва за връзката си с майка си в
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Майка ми изби глупостите ми

Дженифър Лопес споделя за връзката си с майка си в новия документален филм на Netflix Halftime, заяви „ Мирър “. Певицата разказва майка си като сложен и комплициран човек, само че отбелязва, че в този момент връзките им са станали доста по-добри.

„ Мама направи това, което трябваше да направи, с цел да оцелее и това я направи мощна, само че и твърда. Тя ми мазета нелепостите от мен “, призна Лопес.

Майката на певицата Гуадалупе Родригес емигрира от Пуерто Рико в Бронкс (САЩ), където отглежда три дъщери със брачна половинка си Дейвид. Когато дъщерите пораснаха, родителите на Дженифър се разведоха.

„ Винаги съм имала най-високи упования от тях. Това беше направено единствено, с цел да им покажа, че могат да се оправят по-добре. С Дженифър ми беше мъчно, почтено казано. Много се карахме, че скри Родригес.

Певицата напомни, че тя и майка й постоянно се караха за образованието си: Дженифър беше запалена по танците.

Майка ми сподели: " Ако ще живееш в тази къща, би трябвало да получиш обучение. " Една вечер имахме огромен скандал и просто напуснах дома ”, спомня си Лопес.

„ Не бях идеалната майка. Но мога да кажа, че всичко, което направих, беше за тяхно положително ”, формулира майката. Тя означи, че постоянно е упорствала дъщерите й да се образоват и да не зависят от мъже.

Документалният филм за Дженифър Лопес споделя за пътя на певицата към славата, за нейните триумфи и сложните моменти от кариерата й. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР