Дженифър Лопес похарчи 20 млн. долара, за да разкаже за

...
Дженифър Лопес похарчи 20 млн. долара, за да разкаже за
Коментари Харесай

Дженифър Лопес изхарчи $20 млн. за Бен Афлек

Дженифър Лопес похарчи 20 млн. $, с цел да опише за любовта си с Бен Афлек, написа " Варайъти ". Проектът се състои от три елементи - албумът This Is MeNow, съпътстващ филм This Is MeNow: A Love Story и документален филм The Greatest Love Story Never Told.

Всички тези детайли на плана са свързани с връзката ѝ с артиста Бен Афлек, за който тя се омъжи през 2022 година Албумът This Is MeNow е имитация към албума This Is Me... Then от 2002 година, отдаден на тогавашната ѝ връзка с артиста. През 2002 година те се сгодиха, само че по този начин и не стигнаха до олтара, а се разделиха през 2004 година В взаимно изказване тогава двойката разгласи, че анулира сватбата поради несъразмерния медиен напън върху връзката им. Лопес споделя, че когато се стигнало до това да наемат три подправени булки за разнообразни местоположения, с цел да избегнат папараците, осъзнали, че нещо не е наред.

Почти 20 години по-късно двойката още веднъж се събра, като този път Лопес и Афлек съумяха да се оженят. Резултат от връзката им е новият албум на певицата This Is MeNow. Той ще излезе на 16 февруари и ще бъде съпроводен от кино лентата This Is MeNow: A Love Story, който ще споделя за основаването на песните в него.

Албумът и филмите идват в сянката на мнения за появили се в цифровото пространство фотоси на двойката, на които Афлек наподобява доста трагичен и отегчен. По време на премиите " Златен глобус " певицата беше запитана за какво брачният партньор й наподобява по този начин на общите им фотоси, а Лопес сбито отговори, че артистът е благополучен с нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР