Дженифър Лопес има всички причини на света да бъде благодарна

...
Дженифър Лопес има всички причини на света да бъде благодарна
Коментари Харесай

Джей Ло за връзката ѝ с Бен Афлек

Дженифър Лопес има всички аргументи на света да бъде признателна и доста щастлива в този стадий от живота си.

От една страна, нейната кино и музикална кариера са на върха. След броени дни (на 11 февруари) излиза и  новата сантиментална комедия Marry Me с нейно присъединяване.

Децата й, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са щастливи и здрави. И през последните няколко години тя споделя, че е " копала " надълбоко, с цел да доближи място на вътрешен мир, за което е можела единствено да мечтае през по-голямата част от живота си.

" Никога не съм била по-добре ", споделя 52-годишната Дженифър Лопес пред People, чиято корица за месец февруари (месецът на любовта) краси. Певицата не крие, че изживява един доста хубав миг в живота си.

И да, този прелестен миг е обвързван с прочут, висок и доста хубав човек на име Бен Афлек, който явно има доста общо с сегашното благополучие на Джей Ло.
 Снимка 557335
Източник: GettyImages

" Чувствам се такава късметлийка, толкоз щастлива и горда съм, че съм с него. Това е красива любовна история и е необикновено, че получихме втори късмет ", споделя тя, размишлявайки върху обновената им сантиментална връзка.

След като двойката, която за първи път излизаше от 2002 до 2004 година, приключи годежа си и се разделиха, те се събраха още веднъж предходната пролет и наподобяват по-влюбени от всеки път.

Дженифър Лопес не крие, че първият път, когато двамата са се събрали са се " страхували " дали нещата ще потръгнат и по какъв начин ще одобряват всички, че са дружно, само че не и в този момент.

" Този път и двамата си казахме: " Уау, толкоз сме щастливи и би трябвало да запазим това. Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, на по-различни места в живота си сме, имаме деца и би трябвало да сме доста наясно с тези неща. Това, което ни се случва е толкоз красиво време за всички нас. Доволна съм, че имам връзка, която ми дава толкоз доста обич и благополучие и желая да направя всичко допустимо, с цел да я защитя и да я вардя, тъй като е свещена за мен ", безапелационна е певицата. 

Джей Ло прибавя, че цени втория им късмет за обич, защото когато намерим някого и в действителност го обичаме и получим втори късмет за това, би трябвало да си признателни и признателни. Защото това е доста рядко, скъпо, красиво нещо, а множеството хора го одобряваме за даденост.
 Снимка 554265
Източник: GettyImages

Тя е съгласна, че за децата може да е малко необичайно и объркващо започването на всяка нова връзка, само че откровено има вяра, че любовта ръководи всичко.

" Любовта постоянно побеждава всичко - връзки, деца, работа, работни взаимоотношения. Всичко опира до това какъв брой обичаме, какъв брой отворени и приемащи може да бъдем. Да нямаме его във връзка с нещата и просто да прегръщаме всичко хубаво, постоянно да гледаме позитивно. Когато сме в добра, здрава връзка, всички се облагодетелстват от това. Всички ", продължава разсъжденията си Джей Ло.

Певицата не крие гордостта, която изпитва към Бен Афлек, който по думите ѝ е " приключил тежката прочувствена работа ", с цел да се усъвършенства пътя им един към различен.
 Снимка 547311
Източник: GettyImages

" Толкова се гордея с него, толкоз съм горда с мъжа, в който се трансформира. Да бъдем почтени един с различен, да се обичаме, това е просто основата на всичко. Усещам, че и двамата се намираме на едно и също място в живота и се усещаме по един и същи метод. Просто ни трябваше време да пътуваме, да се учим, усъвършенстваме, опознаваме себе си, с цел да стигнем досега, в който още веднъж сме дружно и можем да създадем една постоянна връзка, която прави нас и всички към нас щастливи ", счита певицата.

Тя добавя, че да види индивида, човешкото създание, мъжа, бащата, колегата, който е през днешния ден, е всичко, което в миналото е знаела, че може да бъде и всичко, което е желала Бен Афлек да бъде.

Що се отнася до бъдещето с Афлек, Лопес споделя: " Просто желая бъдещето ми да бъде цялостно с обич и благополучие, да съм децата и с моя сътрудник. Мисля, че всеки просто желае да бъде благополучен, с някой, с който да продължи пътуването си и с който да остарява. Затова и се усещам ужасно сега. Искам да науча децата си, че същинската обич съществува ", заършва Джей Ло.

Освен на корицата на People Дженифър Лопес е и на корицата на New York Magazine, където няма потребност да загатваме, че още веднъж наподобява зашеметяващо. Любовта ѝ с Бен Афлек ѝ се отразява добре. Определено и двамата са късметлии, че са се намерили и от километри се вижда, че сияят от благополучие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР