Дженифър Лопес - или Джей Ло, или Джени от квартала,

...
Дженифър Лопес - или Джей Ло, или Джени от квартала,
Коментари Харесай

Спортна икона и телеманиак: Какво не знаем за Дженифър Лопес

Дженифър Лопес - или Джей Ло, или Джени от квартала, според от това от какъв брой време следите кариерата ѝ - е в центъра на публичното внимание, откогато се появява като танцьорка на Fly Girl в предаването In Living Color през 1991 година Тогава може да си помислите, че няма какво още да научите за нея, тъй като тя е под прожекторите към този момент десетилетия наред. 

Това обаче не е по този начин и го потвърждават в своята публикация в декемврийския си брой, където точно Джей Ло е на корицата на известното издание.

Кои са петте любопитни обстоятелството за певицата и актриса с латино корени, вижте в нашата:

Певицата Дженифър Лопес и артистът Бен Афлек се ожениха в Невада на 16 юли, а размениха клетви пред другари и семейство на обилна женитба в Джорджия на 20 август, което стана мотив за нови мнения.  " Ако чакате задоволително дълго, може да преживеете най-хубавия миг в живота си, преминавайки с кола през тунел на любовта в Лас Вегас дружно с децата си и с индивида, с който ще останете вечно ", сподели във връзка щастливото събитие.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 година на снимачната площадка на кино лентата " Трудна свалка ". Връзката сред двете звезди бе следена от близко от папараците. Техният брак, очакван за 2003 година, бе отсрочен, а по-късно двамата оповестиха през 2004 година, че се разделят. Те се събраха още веднъж предходната година.

Лопес има зад тила си към този момент три брака, включително с артиста Марк Антъни, от който има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР