Дженифър Лопес и екипът ѝ, стоящ зад филма по истинската

...
Дженифър Лопес и екипът ѝ, стоящ зад филма по истинската
Коментари Харесай

Синът на Кралицата на кокаина сърдит на Джей Ло - slava.bg

Дженифър Лопес и екипът ѝ, изравен зад кино лентата по същинската история на Кралицата на кокаина, не почитат паметта ѝ и нейните наследници. Това твърди един от синовете на Гриселда Бланко в изявление за Daily Mail.

По думите на Майкъл Корлеоне, той е афектиран, че не са го потърсили, с цел да опише пикантни детайлности за живота на майка му, с което да способства за триумфа на продукцията.

„ Просто ми се коства повече от обидно да създадат нещо, без да се съветват с мен и фамилията ми, останалите Бланко “, сподели той.

Майкъл е последният жив правоприемник на Кокаиновата кралица, чийто наркокартел се простира от родния му град Меделин в Колумбия през Маями, Ню Йорк и Калифорния.

„ Опитах се да се свържа с Джей Ло при започване на 2016 година, когато стартира да се разисква концепцията за филм. Но не съумях да се чуя с нея “, споделя той.

Впечатлена от безмилостната ръка на Черната вдовица, както още назовават Гриселда Бланко, латино дивата приказва по какъв начин желае да се превъплъти в нея на огромния екран. След хитовия филм „ Hustlers “, за който тя получи номинация за „ Златен глобус “, 51-годишната актриса ще си партнира със същата продуцентска компания, стояща зад него, с цел да продуцира и взе участие в „ Кръстницата “.

Години след убийството на Гриселда Бланко, нейният наследник желае да се срещне с Лопес и да ѝ опише за случки, на които самият той е бил очевидец като дете и които могат да станат чудесни подиуми в холивудската продукция.

„ Изпратили сме имейл на повече от осем юристи по отношение на кино лентата... нищо. Обидно е “, изяснява Майкъл Бланко.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР