Дженифър Лопес и Бен Афлек са едно от най-популярните семейства

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек са едно от най-популярните семейства
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек сияят на червения килим, но има ли напрежение помежду им?

Дженифър Лопес и Бен Афлек са едно от най-популярните фамилии в Холивуд . Това не е изненада, като се има поради, че всеки от тях е звезда самичък по себе си, а възроденият им след 20 години романс може да въодушеви най-малко една кино лента

Всяка обществена изява на двойката се следи деликатно от медиите и аудиторията, като почитателите на Бенифър стискат палци двамата да съумеят да изградят постоянен и съразмерен брак.

 джей ло бен афлек Getty

И до момента в който Бен не крие, че обожава брачната половинка си , а Джей Ло неотдавна го назова „ най-хубавия татко “, който познава, мнозина се питат дали от време на време напрежението посред им не е прекомерно огромно и в действителност ли са щастливи.

В сряда вечерта Дженифър и Бен се появиха дружно на премиерата на най-новия ѝ филм „ Майката “ в Лос Анджелис.  И двамата сияеха на аления килим, като не пропуснаха да зарадват фотографите със сладка целувка на аления килим .

 джей ло бен афлек Getty

В същото време от разгласиха два фрагмента, на които наподобява, че двамата спорят за нещо.

На фотосите наподобява Джей Ло пламенно жестикулира, говорейки със брачна половинка си, който от своя страна наподобява под напрежение и даже леко нервиран.
                             

Въпреки привидното напрежение, което е обикновено във всяка една двойка , специалист по четене по устните споделя с DailyMail, че наподобява Джей Ло и Бен просто са обсъждали къде да застанат, с цел да театралничат пред медиите.

Според различен специалист по четене на устни, представен от FEMAIL, Дженифър наподобява пита Бен дали изрязаното ѝ горнище „ демонстрира прекалено много “ , а той в твърди, че всичко е наред.

Припомнете си още:  

В същото време в TikTok и Twitter се популяризира едно видео, на което някои онлайн консуматори видяха жест, с който съгласно тях Бен за следващ път издава, че постоянно е нервозен и даже спекулираха, че не е благополучен в брака си.

Ben Affleck opens & closes JLo’s car door

Във видеото се вижда по какъв начин Джей Ло и Бен Афлек се доближават до паркираната си кола, носейки кафе. Бен вежливо отваря вратата пред брачната половинка си, а по тази причина истинското видео е наречено „ Бен Афлек демонстрира, че кавалерството е живо “.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Други от коментиращите обаче видяха по-скоро силата и жеста, с които Афлек затръшва вратата откакто брачната половинка му сяда в колата.  Ето и част от мненията, представени от Variety:

„ Защо затръшна по този начин вратата? На Бен Афлек му е писнало! “

„ Кавалерството е живо, само че щастието очевидно – не. “

„ Бен наподобява по този начин, като че ли носи на гърба си проблемите на цялото човечество. “

 джей ло бен афлек Getty

Не липсваха и консуматори в TikTok и Twitter, които подчертаха, че всеки човек от време на време е раздразнителен или леко нервиран и е изцяло ненужно да се вглеждаме толкоз зорко във всяка крачка на Бенифър.

Освен това преди време Бен Афлек изясни в изявление, че просто лицето му наподобява малко " кисело ", когато е провиснал и спокоен, което няма общо с прочувственото му положение.

В последна сметка надали е елементарно за двама влюбени да бъдат следени под лупа и да се постанова да дават пояснение за всяка отегчена физиономия или остра замяна на реплики.

 джей ло бен афлек Getty

И всичко това, до момента в който половината от почитателите се радват на възродения романс на Джей Ло и Бен , а другата половина като че ли чакат да уловят всеки сигнал, че бракът им е пред разпад, а щастието им е подправено .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР