Дженифър Лопес и Бен Афлек официално минаха по венчило... отново.

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек официално минаха по венчило... отново.
Коментари Харесай

Втората сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек - пикантни подробности

Дженифър Лопес и Бен Афлек публично минаха по венчило... още веднъж. След като се ожениха предишния месец на интимна гала в Лас Вегас, младоженците отпразнуваха сватбата си със фамилията и другари по време на празничен уикенд в Джорджия.

Източник сподели на People, че Афлек и Лопес са имали " плануван невероятен уикенд с празненства ", в това число " предсватбен ваучър, гала и... доста занимания ", отбелязвайки, че техните деца също ще били част от празненствата.

Тридневното " интимно празненство за фамилията и приятелите " на Афлек и Лопес стартира с репетиционна вечеря в петък, 19 август, която беше за малко помрачена, когато майката на звездата от " Добрият Уил Хънтинг " беше откарана по неотложност в болничното заведение, откакто без да желае си поряза крайници. Въпреки това обаче сватбата им мина по мина по проект. 

Южняшки чар

Сватбеното празненство на двойката беше проведено в имението на Афлек в резервата Хамптън Айлънд, където те размениха клетви по време на 45-минутна гала.

Коктейлът и церемонията в събота, 20 август, бяха част от тридневни действия. Преди да стартира празненствата, в четвъртък, 18 август, двойката направи фамилна разходка в историческия център на Савана, където към децата на Афлек се причислиха и тези на Лопес.

" Те са доста влюбени. Всички изглеждаха като щастливо и сплотено семейство ", сподели притежателят на Glow Med Spa Кортни Виктор пред изданието, добавяйки за булката: " Тя е безусловно безупречна. Не е за поверие какъв брой е красива. Тя е въплъщение на блестяща младоженка. "

Тролейбусите на Савана помогнаха за превозването на гостите към имението на Афлек. След съботната гала гостите се върнаха там в неделя, 21 август, с цел да отпразнуват огромния ден на младоженците с брънч.

В листата

Церемонията притегли някои имена на звезди, в това число най-хубавия другар на Афлек Мат Деймън и брачната половинка му Лусиана Барозу, както и шефът на Clerks Кевин Смит и брачната половинка му Дженифър и Джейсън Меус със брачната половинка си Джордан Монсанто. Топ холивудският сътрудник за гении Патрик Уайтсел и брачната половинка му, моделът/актриса Пиа Милър, също участваха.

Братът на младоженеца Кейси Афлек отсъстваше от празненствата през уикенда, " за жалост заради фамилни, наставнически отговорности вкъщи ".

Повечето от гостите дойдоха в събота и останаха в Савана, на близо 80 километра от имението на Афлек, и бяха превозени до тържествата, като след церемонията се прибраха вкъщи с няколко торбички с дарове, които бяха с буквите на двойката " J.B. "

Мечтателната рокля на булката

Лопес беше облечена от Ralph Lauren за огромния й ден, като се обърна към дизайнера за персонализирана визия. Певицата беше с дълъг, развяващ се шлейф и воал, а Афлек беше заложил на смокинг с бяло сако и черен панталон. 

Бяла женитба

Двойката не беше сама в цветовата скица, защото гостите се придържаха към напълно бял дрескод, демонстриран от груповата фотография на Смит и Меус.

Неподправената хармония в бяло се забелязваше по време на цялото събитие, където празненството продължи в шатра в имението с бели столове за гостите, заобиколени от зеленина и бели цветя, напълно бяло пиано, елегантни маси, ситуирани на крайбрежния док, и платформа за фойерверки.

И до момента в който с неспокойствие чакаме формалните фотоси от церемонията, имаме опция да се насладим на няколко папарашки с дрон. На фотосите се вижда по какъв начин двамата вървят по бяла пътека, следвани от децата си, а известният водещ на подкаст и лайф коуч Джей Шети управлява церемонията. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР