Дженифър Лопес и Бен Афлек доказаха, че все още са

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек доказаха, че все още са
Коментари Харесай

Лудо влюбени! Дженифър Лопес се целува страстно с Бен Афлек на премиера

Дженифър Лопес и Бен Афлек потвърдиха, че към момента са във етапа на медения месец, като споделиха сладка целувка на премиерата на новия му филм „ The Flash “ в Лос Анджелис в понеделник.

53-годишната певица и 50-годишният артист подписаха устни пред погледите на фоторепортерите, до момента в който минаваха по аления килим на събитието, което се организира в Ovation Hollywood.

Звездата от " Майка " сподели бюст в двуцветна рокля с цип, която остави на половина разкопчана, разкривайки огромното си деколте.

Афлек беше в звук със брачната половинка си в типичен черен костюм и с присъщата си набола брада.

Афлек се превъплъщава в ролята на Батман в новия филм, в който взе участие и спорната звезда Езра Милър, който се бори с голям брой правни проблеми.

Двойката наподобява се забавляваше на аления килим, защото продължи да демонстрира любовта си през цялата вечер.

Дженифър последно поддържа Бен на премиерата на кино лентата му „ Air “ в Лос Анджелис през март.

И двамата съпрузи се развиват сполучливо в кариерата си.

В иден план ще работят дружно, защото тя ще взе участие в " Неудържим ", който Афлек продуцира. Филмът споделя за трикратния американски играч по битка Антъни Роблес, който, макар че е роден с един крайник, съумява да завоюва националния шампионат в щата Аризона.

Ролята на Дженифър в " Неудържим " към този момент е незнайна, а датата на премиерата към момента не е оповестена.

Тя беше забелязана да влиза в роля за първи път на снимачната площадка на кино лентата през май в Лос Анджелис. Актрисата имаше огромна подправена татуировка на разпятието на Исус Христос на горната част на дясната си ръка - напомняща на напълно същинската татуировка с кръст на дясната ръка на брачна половинка си Бен.

Двойката, която се срещна на снимачната площадка на сантименталната комедия „ Gigli “ от 2003 година, се ожени предходната година в Лас Вегас, а през август организира обилна гала в имението на Бен в Джорджия.

Дженифър и Бен - наричани от пресата " Бенифър " - в началото се сгодяват през 2003 година, само че връзката им завършва през януари 2004 година, преди да възобновят романа си през 2021 година след 17 години разлъка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР