Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха главните герои на романтичен

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха главните герои на романтичен
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек в изблик на романтика в магазин за мебели

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха основните герои на сантиментален миг, до момента в който се любуваха на времето, прекарано дружно в търговски център. Двамата пазариха през уикенда и не съобразиха, че са на обществено място. 

След като потърсиха нови мебели за имението си за 60 милиона $, Дженифър и Бен се отбиха в кафене в комерсиалния център. Двамата освен се любуваха на кафе дружно, само че бяха извънредно близки, което е знак, че всички кавги, за които се спекулира в последно време в интернационалната преса, са останали в предишното. 

Кадрите, снимани от папараците, демонстрират двамата артисти, седнали на диван в мебелен магазин. Те се възползваха от почивката от извършване на покупки и Джей Ло беше забелязана да се доближава до брачна половинка си, с цел да открадне целувка. На собствен ред Бен беше забелязан да я целува в отговор, а актьорът се усмихна. 

Дженифър носеше всекидневен тоалет, състоящ се от сини дънки и пуловер в същия колорит, върху който облече дълго карирано сако. Актрисата добави визията си с ботуши на ток и слънчеви очила, като заложи на обемна кожена чанта. В същото време Бен беше облечен в чифт сини панталони и бял пуловер, върху който облече дебело синьо сако. На краката си носеше бели спортни обувки. 

Появата на двойката идва единствено дни откакто източник, непосредствен до тях, разкри, че Дженифър е ядосана на брачна половинка си, че не е почистил бъркотията, оставена от осемте им четириноги другари. 

Близките на актьорите настояват, че в къщата им има напрежение, че Дженифър е обезпокоена от небрежното отношение на брачна половинка си. " В къщата им е зоологическа градина. Джен е единствената, която се оправя с бъркотията, оставена от кучетата, и постоянно се заяжда с Бен да й помогне да събере изпражненията, които кучетата оставят в къщата ", сподели източникът пред Heat World. 

" Отговорът му беше да наеме компания, която да обере бъркотията вместо тях, само че това тормози Дженифър, тъй като тя счита, че той е повече от кадърен да почисти след животните, само че той просто си е ленив ", добави близкият до актьорите. 

Преди 54-годишната Дженифър Лопес и 51-годишният Бен Афлек да се помирят през 2021 година, 18 години след раздялата им, актрисата към този момент отглеждаше цели 7 кучета и нейната котка Хендрикс. По същото време Бен докара Хъч, немска овчарка, която осинови през 2011 година, както и различен неназован четириног другар, който артистът осинови през 2015 година.

Друго нещо, което притеснявало Дженифър е фактът, че животните избират Бен пред нея, макар обстоятелството, че тя ги преследва от самото начало. " Кучетата наподобява не могат да се наситят на Бен. Всички се стичат към него, когато се появи в стаята. Ако излезе от къщата, те стартират да плачат и желаят да го последват. По принцип той получава цялото внимание, без да прави никаква работа и това разочарова Джен ", добави източникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР