Дженифър Лопес е успяла да продаде дома си в жилищния

...
Дженифър Лопес е успяла да продаде дома си в жилищния
Коментари Харесай

Много известна певица остана без пари? Продаде къщата си за 34 милиона!

Дженифър Лопес е съумяла да продаде дома си в жилищния регион Бел Еър в Лос Анджелис, заяви Wall Street Journal.

Гордата собственичка е платила 34 млн. $. Цената е била предоговорена при продажбата, защото звездата беше пуснала къщата си на пазара през февруари предходната година за 42 млн. $. А вилата си беше купила сама през 2016 година, от актрисата от " Д-р Хаус " Села Уорд за 28 млн. $.

Фитнес зала, амфитеатър за 100 души, девет спални, тринадесет бани, тераса и безконечен басейн са единствено част от многото характерности на къщата, съобщи БГНЕС.

В един миг Дженифър Лопес и Бен Афлек са обмисляли да ремонтират къщата за новия си живот като младоженци, само че са размислили.

След като се стопираха на превъзходна вила в Пасифик Палисейдс, двойката най-сетне се откри в Бевърли Хилс през март предходната година. Огромният парцел е с повърхност от над 1200 кв. м. Включени са басейн, киносалон и гигантска всекидневна. Достатъчно, с цел да се занимават децата им: Макс и Емме (15 г.), родени от брака на певицата с Марк Антъни, както и Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюъл (11 г.), деца на Бен Афлек и Дженифър Гарнър. *
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР